keskiviikkona, heinäkuuta 31, 2013

Isla näyttelee :)

Isla-sakemanni kävi Porissa näyttelemässä ja yllättäen myös pärjäämässä! Tavoitteena oli ollut H, mutta ette kyllä usko, mitä tämä harmaa käyttis itselleen nappasi! Tulos oli nimittäin AVO ERI3!!!!!!!!!!!! Eikä ollut edes kysymys siitä, että tuomari olisi jakanut eriä vähän kaikille, eikä siitä että Islan luokassa olisi ollut vain 2 muuta narttua!

27.7.2013 PORI KV

Tuomari: Pedro Delerue, Portugali

AVO nartut:
  1. Svarzekoks Quelle ERI AVK1 PN2 SA, VASERT, VARACA 
  2. Japon Edit ERI AVK2 SA
  3. Black Grouse Chita ERI AVK3 
  4. Stormeyes Gemstone ERI AVK4
  5. Reikon Hohpunkt T 
  6. Royal Coctail Peppi T
  7. Royal Coctail Kayak North H 
Islan arvostelu:
Feminine, typical. Correct head. Good neck and topline. Loin a bit long. Good angulation. Front a bit open. Good movement. Tan could be clear.
Narttumainen, tyypikäs. Oikeanlainen pää. Hyvä niska ja ylälinja. Hieman pitkä lanne. Hyvät kulmaukset. Etuosasta hieman avoimet. Hyvät liikkeet. Tan voisi olla puhtaampi.
Isla reilu vuosi takaperin, 1 viikko astutuksesta. Kuva: Mirjam Axell
Isla on myös meidän seuraavan eli L-pentueen emo. Tajusimme, että pikku-Kerttu ilmeisesti sai jonkin aivovaurion tms, kun Isla alkoi vuotaa tummaa tiineyden lopulla. Luultavasti Kertun istukka tms. sai tällin, kun Isla nostettiin kyljelleen pöydälle röntgenkuvausta varten. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!