perjantaina, heinäkuuta 05, 2013

Agilitykisat Vöyrillä 3.7.2013

Pikaisena päivityksenä viime aikaisia tapahtumia:
Ruska valioitui Hämeenlinnan näyttelyssä ja oli myös VSP.
Siru osallistui ensimmäiseen viralliseen tokokokeeseensa 2.7. Vöyrillä ja sai kakkostuloksen ensimmäisestä kokeesta ja seuraavasta ykkösen!!

Roosa osallistui kolmeen todella vaikeaan 2-luokan starttiin. Nämä häikäisevät ratapiirrokset olen taiteillut uudella lelullani eli Samsung Galaxy Note II:lla. :D

Ensimmäinen rata oli lähes mahdoton, sillä suurin osa koirista hyllytti erehtymällä kolmosesteen jälkeen ammottavaan putkeen numero 9. Näin myös Roosa, joka ei edes irtoa. En minä tuota kyllä irtoamiseksi laskekaan, koska putki ammotti siinä varmaan kolmen metrin päässä tyrkyllä. Muut harvat hyllyttivät sitten jossain muualla. Harva sai tuloksen. Yksi virheetöntä rataa suorittanut koira päätti vääntää tortut radalle, ettei muille tule paha mieli.

Seuraava startti tuotti jopa tuloksen. Ainoa virheemme oli reilun seitsemän sekunnin yliaika. Tulimme kuitenkin kakkosiksi. Olen myös tyytyväinen, että Roosa pysähtyi pöydälle vähäisestä harjoittelusta huolimatta. Nuoli osoittaa Roosan kiepsahdusta reitillään 3-putkelta 4-putkelle.

Kolmas rata toi meille jälleen hylsyn. Toiseksi viimeisellä putkella minä kaiketi oletin enkä ohjannut. Roosa ei nimittäin suorittanut putkea vaan kipitti perässäni ja ennenkuin huomasin putken jääneen välistä, Roosa oli jo hypännyt muurin. Meillä oli kuitenkin jo virhe kepeiltä, jotka Roosa oli aikonut jättää kesken kaiken.

3 kommenttia:

  1. :) Meidän koirilla vähäsen "uupunut" tuo agility kun nuoret 2 ei päässytkään jatko-kurssille:/..:) Mutta hei, kyllä noista su piirroksista sentään selvää saa! :D

    VastaaPoista

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!