lauantaina, heinäkuuta 06, 2013

Agirotu 2013 Teivo

Agirodusta kotiuduttu Roosan kanssa. Ilmoittauduimme kolmelle kakkosluokan radalle, mutta pitkän kotimatkan, väsymyksen, rankkasateen ja rankasti koko päivän KUSSEEN aikataulun vuoksi päätin jotain epätyypillistä ja armahdin kyytikavereiden lisäksi koiriamme ja itseäni heittämällä pyyhkeen kehään kesken leikin: en jäänyt odottamaan viimeistä starttiamme, vaan lähdettiin Iitan ja Päivin ykkösluokan suorituksen jälkeen. Kahdeksan jälkeen illalla meidän radan olisi pitänyt jo alata sillä samalla kentällä, mutta vielä oli kymmeniä koirakoita vuorossa, ennenkuin meidän viimeistä rataa olisi edes alettu rakentamaan.. Toivottavasti luovuttamisesta ei tule paha tapa, mutta näin toimittuamme oltiin Roosan kanssa edes puolilta öin kotona. Ja koska meillä oli vielä virkeänäkin tullut yliaikaiset suoritukset, ei meiltä vanhuksilta väsyneinä olisi varmasti yhtään parempaa suoritusta ollut odotettavissa vesisateen uittamalla nurmella.

Jälkimmäinen rata videolla, kuvannut Ulla Kröger. :)Anne Saviojan sivuille tulee varmasti nämäkin radat totuudenmukaisemmissa mittasuhteissa, mutta siihen asti joudutte  tyytyä minun ratapiirrosharjoituksiini! saatatte kyllä huomata edistystä, kun opin käyttämään työkaluja paremmin. Tässä nimittäin ensimmäinen ratamme, jonka tosin piirsin vasta äsken ulkomuistista, joka minulla on surkea. Alku saattaa olla väärin, ja koska kyse on kakkosluokasta, esteet tuskin olivat noin ilmiselvässä linjassa 5- putkeen ja varsinkaan sen oikeä päähän nähden. :D Roosa aloitti iloisilla kaarroksilta, että päästeli 3- esteen ohi ja melkein suoritti sen väärin päin. Hylsyn pelastamimen kielloksi ei kuitenkaan paljon auttanut, koska tällä isojen kaarrosten taktiikalla ei ainakaan sekunteja voitettu, vaan jäimme 14. sijalle reilulla 6 sek. yliajalla ja 5 virhepisteellä.
Kuvassa lukee D-kisa, mutta se ei tainnut sitä olla...

Toisella radalla yritimme panostaa vauhtiin, ja yliaikaa olikin "vain" alle 4 sekuntia. Saimme silti tältäkin radalta vitosen jostain esteen ohi kaahaamisesta. Mutta päästiin sillä "peräti" 9. sijalle. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!