maanantaina, tammikuuta 02, 2006

Hyvää uutta vuotta 2006!

Päivitykset: muistoissamme marsut, sileäkarvaiset, Lilli, Forest, Wanda, marsupoikueet 2003-2005
Lisätty: marsupoikueet 2006

Eilen Janine ja Trinity saivat kolme vauvaa. Janine tosin toheloi synnytyksessä/elvytyksessä tai sitten vauvat syntyivät kuolleena, mutta kolme mustaa vauvaa olisi ollut... :´( Trinity sai kolme lilac-tyttöä. Illalla Trinity ja Janine muuttivat kolmiojengiin, että saavat yhdistää voimansa Ofelian kanssa. Ofelian lapset kun tarvitsevat paljon hoivaa. Janine hoitaa tyytyväisenä Ofelian ja Trinityn vauvoja, se onnekas ei varmaan ymmärrä lainkaan olevansa kolmen kuolleen vauvan emo. :)

Ofelian pikkukeskoset ovat vantteroituneet kovasti ja pitävät meteliä, jos nisä ei heti löydy. Vaikka kaikki eivät selvinneetkään kriittisistä ensimmäisistä päivistä, niin iloitaan näistä, jotka selvisivät! :) Niillä on ollut raskas taistelu käytävänään, sillä vaikka niillä oli jo kunnon turkki, niin väri ei ollut vielä kehittynyt. Kahdesta on nyt tullut taneja, vaikka syntyessään kellään ei ollut kuviota! Ja väri alkaa muistuttaa lupaavasti enemmän ja enemmän oikeaa lilaccia. :)

Lilac-kasvatukseni uuden ajan kantaemo ja ensimmäinen lilaccini Goldhill's Lila muuttui jouluenkeliksi hieman ennen vuoden vaihdetta. :´( Lilli oli ihana tyttö ja sitä jäi iso ikävä. Olisin toivonut Lillin viettävän pitempään aikaa kanssamme, mutta pitää olla kiitollinen, että se oli terve ja vilkas marsu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!