torstaina, joulukuuta 29, 2005

Marsukuulumisia

Päivitykset: marsuvauvat, marsupoikueet 2005, pupuvauvat, marsula

Ofelia sai tänään kokonaista 5 (!!!!!!!) kaunista pienen pientä tyttölasta! :) Kaikkien väri on self lilac, Tan-Ssin kaunis tan-kuvio ei periytynyt kenellekään... Pikkuneidit ovat poikueen koosta johtuen niin pikkuisia, että itselleen rehellisenä täytyy epäillä, että kaikki niistä selviäisivät ensimmäisten päivien yli. Mutta ainakin vielä kaikki ovat oikein terhakoita ja näyttäneet saaneen maitoa, Ofelia vähän hämillään.

Ofelia ja Päivänkakkara muuttivat kolmiojengiin jakaakseen lastenkasvatusvastuun hieman tasaisemmin Incan kanssa. Incalla kun on 3 omaa lasta + raskausmyrkytykseen menehtyneen Juolukan tytär, Päivänkakkaralla vaivainen yksi poikanen ja Ofelialle 5... Onneli muutti vihreään jengiin ja Vinterö punaiseen.

Ameliella on kiimapäivä ja se viettää tämän yön Obi-wanin kanssa. BomBomin kanssa viettää tämän yön Nöpö. Vuorottelen näitä naaraita sille, koska touhu tuntuu menevän vain tassusta kiinni pitämiseksi, kun pariskunta asuu yhdessä kokoajan. Joten vuorottelen Evitaa, Yvonnea ja Nöpöä sille. Säilyy mielenkiinto. ;) Jos niistä nyt edes joku tulisi tiineeksi ennen kuin Bomilla vaihtuu omistaja. ;) Se kun ei ole 100% varmaa, että vauvoja syntyy, koska naisilta meinaa vähän tippua karvaa. Mutta toivotaan! Esmeralda ja Petteri muuttivat myös yhteen. Petteri ei saane enää naaraita tiineiksi eikä Esmeraldalla ole kiirettä tulla tiineeksi, koska sillä on jo ollut 1 poikue, joten voivat saman tien sitten pitää toisilleen seuraa. Ja jos ihme tapahtuu, niin sehän on pelkästään toivottua! :)

Siivottiin äiteen kanssa elluja. Jäi hommat tosiaan vähän kesken, kun Ofelialla huomattiin se synnytys... Niin ei sitten koskettu siihen päätyyn eläinhuonetta ollenkaan. Ehdittiin kuitenkin siivota kolme kanihäkkiä, vihreä, punainen ja kolmiojengi ennen kuin lähdettiin Seinäjoelle katsomaan Harry Potteria Reippaiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!