maanantaina, tammikuuta 30, 2006

Lapua 28.1.2006

Päivitykset: marsupoikueet 2005-2006, marsuvauvat, Hurrikaani

Lapualla olin tuomarina syrkeillä. Jouduttiin valitettavasti ekaa kertaa pitkästä aikaa lähteä pois ennen loppusiivousta ja oltiin kovasti häpeissään... :( Dellaa nääs piti mennä samana iltana astuttamaan ja ajoissa nukkumaan, että jaksoin sitten junalla Helsinkiin luokkaretkelle muotimessuille.

Oli kyllä tosi kiva arvostella hamsterit. Näyttelyssä oli hirmu kova taso hamstereilla, joten ihan nopeasti en hommasta selvinnyt... Onneksi Laura lupasi arvostella kääpiöt ja hallitsikin homman varmaan moninkertaisesti paremmin kuin jos mä olisin siihen ryhtynyt. x) Ennen lähtöä tatuoin vielä kahden belgian jätin ja kahden kääpiölupan korvat, leikkasin myös parin hamsterin hampaita.

Itsellä oli mukana kaikki kynnelle kykenevät hiiret, mutta ne ei oikein menestyneet liian pulskina... x) Vanamo tosin sai KuMan ja meille muutti Lauralta uusi hiiripoika Poika Vuoden Takaa, se on pitkäkarvainen siamese blue point. Mukana ollut Yökiitäjä sai myös KuMan, samoin Tahvo. Tahvo ja Hippi olivat molemmat petissä, Hippi oli myös virallisessa ja sai Laatu1-kortin. Marsuista oli mukana Ailigas, Taifuuni ja Nalle-teddy. Ailigas oli Tuomarin Suosikki. ;)

Mun kassiin oli joutunut pari ylimääräistä palkintoa... Miika Ketosen hamsterin kunniamaininta. Jos jollekin nimi sanoo jotain, niin ota yhteyttä... Kahdessa muussa palkinnossa ei lukenut mitään, mutta selvittelen asiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!