maanantaina, tammikuuta 23, 2006

Kyrön näyttely

Päivitykset: Nemo, abyt

Me huomattiin tänään, että Timin sukka oli jotenkin "siirtynyt" terveeseen jalkaan... Herra kun yritti sukkaa ahkerasti saada pois jalasta ja onnistuikin siinä välillä ihan kiitettävästi. Otettiin sukka sitten kokonaan pois, kun varvas on jo parantunut hyvin ja jalka saa olla paremmin näköjään rauhassa ILMAN sukkaa...

Eilen oli tuplanäyttely marsuille Kyrössä, jossain Turun suunnalla... ;) Olin siellä toisena pet-tuomarina. Omia marsuja oli virallisessa, kaikki oli ilmoitettu molemmille tuomareille: Nemo, Gigolo, Masa, Hurrikaani, Cherokee. Kismet oli ilmoitettu katselmukseen, koska sitä ei voinut suoraan rekisteröidä, sillä sen vanhemmat ovat tan ja fox. Arpa suosi Hannaa, joka hyväksyi sitten Kismetin rekisteriin! :)

Nemo sai Hannalta KuMan ja Katjalta kolmannen sertinsä, eli Nemosta tulee nyt sitten Suomen Muotovalio!!!! :D On muuten eka Anemone's muotovalio! ;) Koska Viennetan ura jäi puolitiehen... x( Gigolo sai Katjalta KuMan ja oli jenkkien ROP2.

Näyttelystä meille muutti ihanan vaalea american crest saffron poika lemon-kasvatusta varten, self saffron tyttö ja self lilac herra, joka oli onnistunut aamulla vilustumaan, mutta voi nyt aivan hyvin. :) Ostin myös Janiikalta dunan... Katjalta tuli meitin mukana myös Päiville kolme ihanaa mursutusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!