keskiviikkona, tammikuuta 29, 2014

Timin tokokoe 23.1.2014 Kannus

Kannuksen koiruuksien tokokokeeseen ei vissiin ollut tarkoitus kauheasti saada kisaajia, koska ainoa paikka, mistä löysin tietoa hikisen googlailun jälkeen, oli Kennelliiton tapahtumakalenteri... :D Mutta sinne me Timin kanssa itsemme tungimme, koska meiltä puuttui vain yksi tulos alokasluokasta Aussikerhon toko-laatudiplomiin, ja lähempänä ei ollut tokokokeita. Eikä voinut tietää, kuinka kauan Timi vielä on selkänsä kanssa vedossa, vaikka onkin nyt voinut hyvin ilman särkylääkkeitä. :)

Timi ei taas pihistellyt palautteen antamisessa! :D
Sen puoleen reissu kannatti, että meillä oli hauskaa, tavoite saavutettiin ja monen monta marsua tuli välitettyä maailmalle. :D Timillä oli kyllä vähän liiankin hauskaa ja teki kyllä parhaansa keventääkseen tunnelmaa... Jälleen kerran oma jännitykseni ja Timin överi-motivaatio tuotti yhteistuloksena varmasti yleisölle mielikuvan, ettei olla yhtään harjoiteltu! :D

Saimme sekä luoksepäästävyydessä että paikkamakuussa täydet pisteet 10. Luoksepäästävyydessä onkin tähän asti tullut aina täydet, mutta paikkamakuusta on tullut miinuksia, kun Timi on välillä noussut istumaan. Selän takia? Tässä kokeessa olin ihan varma, että Timin päässä käväisi ajatus seisomaan nousemisesta, mutta juuri silloin räpsähti kamera, ja Timi taisi muistaa, missä on. :D

Osattaishan me, ei vaan aina ehdi! :D
Siitä eteenpäin menikin välillä ihan pelleilyksi ja yli-yrittämiseksi ja sen seurauksena ennakoimiseksi. ;)  Seuraamisessa sekä kytkettynä että vapaana Timi höpötteli melkein kokoajan, mutta sentään seurasi ja otti perusasennon pysähdyksissä. :) Kytkettynä seuraamisesta saimme 7,5. Meikäläisellä hihna kuulemma kiristyi pari kertaa. Vapaana seuraamisesta saimme vain 6,5, vaikka se on yleensä meillä ollut parempi kuin kytkettynä seuraaminen! Seinäjoen kokeessa Timi oli niin innoissaan, että seuraaminen ei ollut kyllä kovinkaan kaunista katsottavaa, ja pysähdyksissä istui muistaakseni pitkällä viiveellä. Vöyrillä taas Timi pisti seuruussa parastaan, mutta yritti jälleen liikaa ja tarjosi pysähdyksissä maahan menoa.

"Hieno poika!" :)
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä menikin nollille, koska Timi meni maahan vasta toisella käskyllä, mutta oli edennyt jo liian kauas ensimmäisen käskyn kohdasta. Se olisi kuulemma vielä mennyt, mutta kun Timi ennakoi perusasennon. Seisomisessakin annoin kaksi käskyä ja taisi ennakoida poika siinäkin, mutta saatiin siitä 7. Luoksetulo on Timin suosikkiliike, koska se rakastaa vauhdikasta luoksetuloa, mutta ennakoinnin ollessa päivän sana, lähti muutaman askeleen perääni, josta tuli hylsy. Itse luoksetulo oli ehtaa, esimerkillistä Timiä. :)

Hypyn jälkeinen perusasento oli vino, mutta kun se on Timistä NIIIIIIIN hauska liike. :)
Estehypystä tuli 7. Timi lähti hyppyyn mainiosti eikä puhettakaan käsimerkin pyytämisestä. Toisella puolella estettä oli kuitenkin joku mielenkiintoinen tuoksu, joten seisominen myöhästyi, mutta seisahtui se kuitenkin ilman uutta käskyä.

Kokonaisvaikutuksesta saatiin 9. Olin vielä niin jännittynyt ja huvittunut, että en muista, millä tuomari perusteli näin hyvän arvosanan! :D


Tässä yhteenveto meidän toko-toilailuista:

Liike Vöyri 2.8.2013 Seinäjoki 24.8.2013 Kannus 23.1.2014
Luoksepäästävyys
10
10 10
Paikalla makaaminen
8
6,5 10
Seuraaminen kytkettynä
7,5
5 7,5
Seuraaminen taluttimetta
9
6 6,5
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä
7
0 0
Luoksetulo
8
8,5 0
Seisominen seuraamisen yhteydessä
0
0 7
Estehyppy
0
8 7
Kokonaisvaikutus
8
8 9
Tulos
ALO3 131p
ALO3 113p ALO3 118p

Kuten sanoin, toimin samalla marsudiilerinä, eli maailmalle lähti paitsi omia kasvattejani, myös Mira's Helin ja Vanion Maijun marsuja. Meille muutti suloinen lilac/white poika Don Juan, kasvattajana Juhani Nivala.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!