sunnuntaina, elokuuta 18, 2013

Roosan kuontalo

Edellisessä postauksessa tuli mainittua Roosan trimmauksen olleen ihan helppo, tarvitsi vain huolitella, kun oli keväällä laitettu kesätukka... Joten teinpäs rouvan kuontalosta postauksen, katsokaa ja järkyttykää. :D Roosahan pääsi oikein kunnon talviturkkiin viime talvena.

Alla olevassa kuvasarjassa ylimmäisessä vasemmalla Roosa on nimittäin aika järkky, mutta se on vain puolen vuoden pehko! Kirsihän trimmasi Roosan Lapuan trimmauskurssilla 29.9.2012. Sen jälkeen oli puhetta, että kennelalalla opiskeleva trimmaa sen koulutehtävänään, joten pidin näppini kurissa, enkä trimmannut muuta kuin tassuja, peppureikää ja silmien edestä "tuulilasin pyyhkijöitä". Mutta aikataulut eivät oikein osuneet kohdin, ja turkin takuttomana pitäminen alkoi olla työläänpää. Lopulta trimmasin sen sitten itse, koska turkkia alkoi olla niin paljon, että uskoin sen olevan jo liian isotöinen "opiskelijatyöksi". Aloitin trimmaamalla korvat ja selkää 24.3.


Sitten tuli kesäkuu ja kuvasarjan toinen rivi. Koska en kuvitellut meneväni Roosan kanssa näyttelyihin, pistin karvan pöllyämään vähän runsaammalla kädellä. Nypin selästä melkein kaiken, mikä irti lähti. Käytin saksia mahahapsuihin sekä hieman myös raajojen karvoihin, kun mummon herkkä hipiä ei enää "kestänyt" nyppimistä. Häntä, tassut ja korvat olivat myös jälleen siistimistä vailla.

Kuten alimmalta riviltä poseerauskuvista näkee, hapsut ovat ehtineet jo kasvaa mahassa ja eturaajoissa. Club Show'ssa otetussa poseerauskuvassa Roosa nääs on siistittynä hännän, raajojen, tassujen, leuan alustan ja korvien suhteen.

Mutta jos vielä joku haluaa harjoituskappaletta, niin piankos Roosa taas alkaa muistuttaa puudelia. Mutta enää en päästä muistuttamaan moppia, oli muuten hervoton työ. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!