keskiviikkona, elokuuta 14, 2013

Päivän lainaus

Vastapainoksi edellispäiväiseen kaoottiseen sakemannipostaukseen astetta parempaa hallintaa! :DLöysin tämän kyllä alunperin Riemurasiasta, mutta sieltä ei saanut upotettua, joten etsin saman videon Youtubesta. Huomatkaa hakusanat: koira, lenkki, kävelytys, kävellä, kävelee, taluttaa, kasa, susikoira, rex. Saksanpaimenkoira puuttuu, mutta tottahan kaikki hakee susikoiralla! ;) 

Oikeanpuolimmaisella taisi olla sähköpanta, ellen väärin nähnyt?!?!??!!? Ei sillä, etteikö tuo olisi ihan mahdollista ilmankin. Ruska ja Rölli kävelee yhtä nätisti, hihnassa. :) Ilman hihnaa ne saattaa jäädä merkkaamaan jotain, mutta viipottavat sitten sukkelasti takaisin meitsin jalkoihin. Joskus hermostun, jos jompi kumpi kävelee kirjaimellisesti kintereillä. :P Siis naama pohkeessa kiinni.

Eniten ääniä saaneet kommentit:

Vote Yes(+80)12.08.13 19:36 <Kimm0h>  Se on kukistanu noiden lauman johtajan. Terkut asiantuntijalta.
Vote Yes(+66)12.08.13 19:51 <enkeksinimee>  Alfa meininki
Vote Yes(+45)12.08.13 19:41 <hänk>  Tarpeeksi pitkä video että hoksasin hämäläisenä idean :)
Vote Yes(+34)12.08.13 22:12 <Sasa83>  Oikean puoleisella näkyi sähköpanta. Selkeesti näkee ettei koirat uskalla mennä isännästään kauemmaks tai muuten zzzzzziiit!
Vote Yes(+22)12.08.13 19:41 <sayuri-zumi>  Jostain syystä tuli mieleen assassin's creed.
Mikäs asiantuntija se on, joka ei tiedä, että lauman johtajan pitäisi olla se ihminen..?

Tässä alla samalta käyttäjältä video, jossa ollaan liikenteessä 10 sakemannin kanssa. Ne ovat tosin hihnassa, mutta yhtä laamoilta näyttävät kuin edelliselläkin videolla (eivät pääse edes omin avuin autoon), joten varmaan tyyppi saisi nekin kulkemaan vapaana yhtä kiltisti. Myöhemmin videolla jätkällä on taas 5 sakua ilman talutinta liikenteessä, mutta sitä pitemmälle en videota pystynyt katsoa, koska sen on ilmeisesti kuvannut vapaalla kädellä joku kahvikuppineurootikko tms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!