tiistaina, lokakuuta 27, 2009

Viikon koirakuvahaaste

Ainutkertainen

Sitä on ollut niin paljon vastoinkäymisiä ja muuta päänvaivaa viime aikoina, että koirakuvahaasteeseen osallistuminen on jäänyt moneksi viikoksi. On ollut aina niin paljon asioita mielessä, että ei ole oikein inspiraatio kukkinut heti, kun uusi haaste on vaihtunut. Sitten kun on vihdoin kehittynyt mielessä joku idea, millä osallistua haasteeseen, onkin se taas ehtinyt vaihtua toiseksi.

Tämänkin kertaisen haasteen kohdalla on ikävyyksiä ollut matkassa, mutta toisaalta juuri ne tällä kertaa antoivatkin ajatuksen, miten osallistua tähän aiheeseen! Uusimmat huonot uutiset nimittäin ovat Ronjan lonkat. Epävirallinen tulos on D ja toisessa lisäksi nivelrikkoa, vaikka Ronja on vasta vuoden ja "kasvanut pumpulissa", joten yhteinen taival ei taida olla kovin pitkä. Siten jokainen hetki Ronjan kanssa on ainutkertainen.

6.8.2009 haettiin Ronja meille, pysähdyttiin pehmikselle ja juhlakalukin halusi maistaa äiteen jädeä! :)


Osaako olla surkean näköinen? ;D
...

2 kommenttia:

  1. Voi miten surullista! :( Meillä Poppasen kyynärät lähtivät kennelliittoon "lopulliselle tuomiolle" arviolla 1/2 tai 2/2. Poppis oli kuitenkin kuvaushetkellä jo lähes nelivuotias. Ell arvioi, että kyynärät olisivat olleet 1/1, jos Poppis olisi kuvattu vuosikkaana.

    Tsemppihali ainutkertaiselle Ronjalle! Toivottavasti R on ilonanne vielä pitkään!

    VastaaPoista
  2. Valitettavasti kasvattaja päätti, että Ronja pitää lopettaa. Piikkiaika on vissiin huomenna... :´( No, koiran parastahan se ajattelee.

    VastaaPoista

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!