sunnuntaina, lokakuuta 11, 2009

Lakken kesäkauden viimeiset epikset

20.9. epävirallinen agilitykisa, Lapua. Ilmot alkaen 13.30, kisa 14.00. Tuomari Mika Mattila. Hinta 2€/jäsen. LaKKe.
~> Roosa ja Timi


Mätsäristä seuraavana päivänä järjestettiin seuran viimeiset epäviralliset kesäkaudelle. Timi lähti mukaan taistelutarmoa puhkuen ja Roosa edellisenä päivänä hankkimiaan ylimääräisiä kaloreita kuluttamaan. ;) Siitä voi lukea tästä tai rullaamalla blogia alaspäin.

Koska Timillä pukkaa hieman ongelmaa pomppia alakontaktien yli, otin sille lisästartin mölliluokkaan, jossa palkkasin sitä namilla alakontaktilla. Huijausta: näin Timi luuli, että ollaan harkoissa. Timi kun tietää, että kisoissa ei namia tule, jolloin alakontakteja "ei tarvi" ottaa... Namin takia Timi ottikin lisästartista automaattisen hylsynsä, mutta suoritti radan reilusti alle ihanneajan. ;) Ihanneaika oli 50 sekuntia ja Timin aika oli 42,91.

Roosa suoriutui mölliradastaan oikein mallikkaasti! Sille tuli yksi kielto aidalta, joka oli vähän vaikeasti sijoitettu. Roosa selvitti radan vielä nopeammin kuin Timi eli 42,50 sekunnissa! Meniköhän Timillä sen 0,41 sekuntia niihin palkkaamisiin! ;D

Roosa sijoittui toiseksi mölliluokan palkintojen jaossa! :)

Kisan voitti entinen oppilaamme working jack russell Nella tuloksella -6,51. :) Kolmanneksi tuli Kaija Männistön havannankoira Mimmi. Mainittakoon noista entisistä arkitoko-oppilaista vielä tolleri Demi, joka tuli medikoirien toiseksi tuloksella 6,13.

Sitten oli ykkösluokan vuoro, jossa molemmille ausseille tuli hylsyt. Timillä oli varsinainen starttinsa tässä luokassa, Roosalla taas lisästartti ihan vatsankaventamismielessä. Valitettavasti en muista tuota rataa, joten siitä ei ole sen enempää kommentoitavaa. ;)
...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!