torstaina, lokakuuta 08, 2009

Kasvattien kuvauskutsu

Hei!

Tämä viesti on mailattu kaikille Anemoneniityn E- ja F-pentujen omistajille, joita ei ole vielä virallisesti kuvattu, ja joiden sähköpostiosoite (toivottavasti toimiva) meillä on. Muihin koitetaan saada yhteyttä puhelimella.

Lonkka- ja kyynärkuvauspäivä olisi 7.11.2009 alkaen kello 10.00. Paikka on Kauhavan eläinklinikka, osoitteessa Kehätie 78, 62200 Kauhava. Eläinlääkärin nimi on Seppo Kangas, ja hän on pitänyt näitä ryhmäkuvauksia täällä jo monta vuotta.

Maksun olette jo suorittaneet pennun oston yhteydessä, joten teidän maksettavaksi jää vain matkakulut, ja mahdolliset muut toimenpiteet.

Samassa yhteydessä kuvataan myös Royal Coctail, Fantasy Sky ja Kivivainion kenneleiden koiria, joten säpinää on. :)

Pidetään se varsinainen pentutapaaminen esim. keväällä, niin se on koirillekin tapaaminen eikä nukkuminen. :) Jos teillä on toivomuksia, että minkälaista esitelmää sinne pyydettäisiin joku pitämään, niin niitä otetaan vastaan! Koirahierontaa, suojelua, arkitottelevaisuutta esim. hihnassa vetäminen..?

Klinikka on sellainen, että siellä käy myös isompia potilaita, kuten hevosia, joten tilat on sen mukaiset, esim. siellä on sementtilattiat. Ottakaa siis mukaan joku peitto, jolla koira saa maata. Lisäksi mukaan tarvitaan rekisteripaperit. Eväitä koira ei oikeastaan tarvi, koska ei saa ruokkia ollenkaan sinä aamuna ennen kuvauksia, eikä ruoka varmaan oikein kotimatkallakaan kauheasti maistu nukutuksen jälkeen. ;)

Ottakaahan yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse, oletteko tulossa ja myös, jos ette ole. Joku oli aikeissa hoitaa kuvaukset omaan laskuun kotonaan, kukas se olikaan? ;)

Muitakin koiria voi tulla omalla kustannuksella, jos kuvaukselle on tarvetta tms, mutta niistä pitää ilmoittaa meille, että tiedämme informoida eläinlääkäriä.

Terveisin:

Katriina ja Leena Hautala
Anemoneniityn kennel
Liinamaantie 30
62375 Ylihärmä
katriina.hautala@netikka.fi
leena.hautala@netikka.fi
0505188659/Leena
www.anemoneniitty.net
...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!