perjantaina, lokakuuta 02, 2009

Kuulumisia

Vihdoinkin kaninpoikasia, pitkästä aikaa! Lumikellon ja Eddien 2 sinisiamlapsosta näkivät päivänvalon pari päivää sitten!

Myös marsunpoikasia on siunaantunut. Edellispäivänä tähän maailmaan tupsahti Camillon ja Camelian pienisuuri englannincrest lemon tytär. Tässä äsken todistin kolmen d.e.golden poikasen syntymää. Näistä yksi on roan. Kovin pikkuisia ovat, toivottavasti jäävät henkiin! Mutta kiva, että kumminkin syntyivät, koska pelkäsin jo Danielan olevan steriili. Maha ei ollut vielä kovin suuri, joten isäntä oli aluksi mukana synnytyksessä, mutta pian minä nappasin Alexin toiseen häkkiin, jossa se nyt väliaikaisesti kököttää yksin alahuuli pitkällä. :6

26.9. oltiin kuvaamassa koirien lonkkia ja kyynäriä. Valitettavasti meidän suloisella Ronjalla on huonot lonkat. :´( Toivotaan, että Kennelliiton lausunto heittää tällä kertaa parempaan suuntaan! Sen sijaan kasvateillamme Erica Carnealla eli Mantelilla ja Forestilla eli Petulla arvioitiin hyvät lonkat. :) Myös Petun selästä otettiin kuva, ja siinä ei näkynyt mitään muutoksia. Hyvä homma, sillä Petusta on hyvää vauhtia tulossa mainio hakukoira ja siinä pitää olla selkä kunnossa, kun koira loikkii metsässä pitkin pöpelikköä. Mistyn tavoin Petun ilmaisu tulee olemaan rulla. Lopuille E- ja F-pentueen koirille yritetään saada kuvausaika lokakuuksi. Ja saa sinne toki muitakin tulla! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!