sunnuntaina, lokakuuta 11, 2009

Mätsäri Kauhavalla 19.9.

19.9. mätsäri, Kauhavan koulukeskuksen kenttä, alkaen 12.00. Kauhavan kennelkerho, lue lisää.
~> Varpu, Roosa ja TimiTuomarina pennuilla oli Nixian's kennelin Katja Jokipii. Pikkukoirien tuomarin nimeä en tiedä.

Mätsäriin lähdettiin siis aussien voimin, koska mätsärituomarien ja ulkomuototuomarien näkemys hyvästä sakemanniesiintymisestä poikkeaa aika paljon toisistaan. ;) Varpu ja Roosa lähtivät hakemaan kehäkokemusta ja Timi ihan siksi, että se esiintyy niin hianosti ainakin mätsäri-mittakaavassa. Virallisiin näyttelyihin Timi ei enää ole menossa, koska sille tilataan aika pistää pallit pölkylle, kunhan se on tulevien agilitykisojen ja doping-sääntöjen valossa mahdollista. Mutta Roosalla ja Varpulla on vielä koitoksia edessä! :)

Timi poseerasikin taas kuin maailman napa. Tuomarilta tuli vähän huomautuksia siitä, että Timi venyttää takajalat niin pitkälle, että sille tulee laskeva ylälinja. Minkäs teet, kun toinen on kasvanut saksanpaimenkoirien keskellä! ;D Timi saikin taas punaisen nauhan, muttei sijoittunut tällä kertaa mitenkään.
Timi

Roosa ei ollut pitkään aikaan esiintynyt kehässä, joten se kulki sinnikkäästi "pariarvostelussa" kuono maassa, vaikka poseerasikin hienosti. Tuomari kielsi antamasta senkin venyä, tosin eipä Roosalla niin ole tapanakaan. Roosa on kyllä vähän takakorkea, että sen sietäisi kyllä venyäkin. ;) Roosa sai siis sinisen nauhan, mutta tuli "ryhmäkilpailussa" toiseksi! Aika kivasti, Roosa ei nimittäin muistaakseni koskaan ole ollut mätsärissä. Virallisissa kyllä muutaman kerran, mutta niistä on aikaa yli 2v. Roosa innostui loppua kohti esiintymisestä niin paljon, että alkoi haukkua iloisesti kolmen finaalissa, eikä sen kuonoa tukkinut enää mikään. :D Roosan voitti Hopeahapsun kennelin tiibetinspanieli eli kavereitten kesken kärki tuli jaettua. ;)
Roosa

Varpu tipsutteli pistellen parastaan. Se ei enää pomppinut "seuraamisessa", kuten toisessa mätsärissään, jotain hyötyä siis pentukurssistamme on ollut ainakin omalle koirallemme! ;) Varpu myös poseerasi kiltisti. Samaa ei voi sanoa handlerista, olin vähän muissa maailmoissa ja numerolappukin irtosi. ;) Mutta punainen nauha saatiin ja sitten vielä tulimme toiseksi!
Varpu

Roosa juhli mätsärimenestystään omatassuisesti kotona -varastetulla ruoalla... Roosa on niin ruokahullu, että se unohtaa kaiken moraalin, kun on kysymys ruoasta. Tämä ei olekaan ensimmäinen kerta, kun Roosa on ruokavarkaissa. Se voi vaikka repiä vaatteita, jos taskuun on jäänyt jotain syötäväksi kelpaavaa. Ja Roosallehan KAIKKI kelpaa raa'asta valkosipulista lähtien! Rouva ei myöskään tunne sanaa "kohtuus", vaan tilaisuuden tullen, se syö niin kauan kuin syötävää riittää, oksentaa ja syö lisää. Ja kun ruoka on syöty, niin syödään se oksennus.

Tällä kertaa Roosa oli repinyt pussin, jossa oli sakemanninpennuille tarkoitettua ruokaa ja pistellyt sen sisällön vähitellen naamaansa. Taas oltiin maha kipeänä ylensyömisestä. Myös eräät kaksi muuta tyhmää aussia oli ollut Roosan hännystelijöinä, mutta ilmeisesti pikkuahmatti ei ollut antanut niiden syödä juuri mitään, koska niillä ei ollut mahaoireita. Takuuvarmasti ainakaan Timi ei ollut saanut ottaa nappulaakaan, koska sen elimistö ei jätä yhtäkään vehnän jauhosta huomaamatta.
...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!