sunnuntaina, elokuuta 24, 2008

Jyrsijävideo

Tässä tänään kännykällä kuvattu videonpätkä. Laatu on mitä on... ´:( Videolla esiintyy gerbiilimme sekä näiden naapurissa asuva hamsteri. Häkki näyttää videolla vähän autiolta, kun hamsu on tuhonnut melkein kaikki virikkeensä maantasalle, eikä niitä oltu vielä ennen videointia lisätty.

Uusi gerbiilimme pääsi vihdoin uuteen laumaansa kahden "vanhan" gerbiilimme pariin. Siivosin akvaarion ennen yhdistämistä, joten Onni-iskä se vaan vilisti ympäriinsä innostuneena, huomaamatta koko tenavaa ollenkaan. Oga sen sijaan innostui nuuhkimaan tenavaa peffasta tarkemminkin, mutta aina se hukkasi toisen, kun pikkuinen vilisti innoissaan uudessa isommassa elinympäristössä. Minä kun siivoamisen yhteydessä laitan vaan kymmenisen senttiä purua pohjalle, mutta sen lisäksi sitten kasan olkea/heinää sekä melkein kattoon asti kaikenlaista gerbiilien mieleistä "pahviromua". Siellä on kiva sujahdella eikä aikaakaan, kun terra on täynnä pahvisilppua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!