lauantaina, syyskuuta 06, 2008

Iloisia yllätyksiä ja aitoja juhlan aiheita!

Tänään löytyi marsulasta iloinen yllätys!!!! Tai oikeastaan neljä sellaista. Olimme luulleet meillä hoitoreissun yhteydessä sulhasena olleen Anemone's Acen olevan steriili tai että sillä ja morsiamilla ei muuten vaan kemiat kohtaa... Mutta nyt toinen lemon-morsiamista olikin saanut poikasia! :) Kahden muun rouvan tarkempi tutkimus osoitti myös, että kyseessä on heidänkin kohdallaan jotain muuta perinteisen ylipainon lisäksi! Myös heille syntyy poikasia piakkoin. Tack så mycket Agneta! :)

Muitakin marsunaaraita on varmistunut tiineeksi. Niistä voi katsoa lisää marsuvauvauutisista. Sen sijaan Tessa on edelleen sen näköinen, ettemme oikein osaa sanoa varmasti, onko se sittenkään tiineenä. Rouvalla tätä pehmustetta on sen verran, että tunnustelu ei onnistu kovinkaan tarkasti. Bettinalle ja Ticulle syntyi tässä jo vähän aikaa sitten kaksi todella kaunista black tan -poikaa, joista mahdollisesti toinen on vapaana.

Yolinan pesästä on nyt lähtenyt liikkeelle pyöreä ja pörröinen kääpiöluppatyttö. Yolina olikin hankala saada tiineeksi, mutta onneksi Viikari tuli meille kesähoitoon. Kuukauden yrittämisen jälkeen tärppäsi! Poikasia syntyi yhteensä kolmisen kappaletta, mutta kokemattomuuttaan Yolina teki niille sellaisenkin linnoituksen pesäksi, että ei tainnut kaikkia poikasia itsekään löytää imetysajan koittaessa... Surullistahan se on, että osa poikasista menehtyi. :´( Mutta kerrankin edes niin päin, että se poikueen ainoa SININEN jäi tähän maailmaan! Tällä tietoa tyttö jää meille kotiin.

Koirapuolella taas oli iloisia uutisia 29.8. Timi ja Dusty kävivät Lemmikkiklinikka MAi-Vetissa silmätutkimuksissa ja kummallekin tuloksena "ei todettu perinnöllisiä muutoksia". Aussien silmät suositellaan "peilattavaksi" vuoden välein ja meillä oltiinkin jo vähän myöhässä aikataulusta. Saksanpaimenkoirien silmiä ei kai kovin yleisesti tiirailla, mutta Dusty osallistui silkasta mielenkiinnosta. :)

Mistykin pääsi vihdoin pitkästä aikaa "ihmisten ilmoille". Juoksu on vihdoin loppunut ja vakiokaksikko Timi ja Misty lähtivät taas yhdessä tokoilemaan Ylistaroon torstaina 4.9. Koska Misty on joutunut olemaan niin kauan poissa kuvioista, niin uskoimme sen olevan ihan hillitön päästessään lopultakin taas kentälle. Mutta neidin treenit menivätkin todella hienosti, melkein paremmin kuin koskaan ennen! Kovin hyvin Misty ei vielä malta jäädä paikkamakuuseen, mutta ei kukaan ole seppä syntyessään. Tai edes tokovalio! Nyt voitaisiin yrittää uudelleen osallistumista siihen LakKen tasokokeeseen, kun on juoksut poissa päiväjärjestyksestä. Juoksuisen nartun kanssa ei luonnollisestikaan ole treenikentille asiaa, mutta ei malta odottaa kun saadaan aloittaa agi-treenit meidän gasellin kanssa.

Päivän linkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!