keskiviikkona, syyskuuta 10, 2008

Tiedotus koiranpennuista!

Koiranpentujen paperit ovat nyt vihdoinkin tulleet! Pentu-CD:t ovat kuitenkin vasta viittä vaille valmiit, koska polttava asemamme haluaa olla vaan ja hengailla... Koko roska pitää siirtää muistitikulla toiselle koneelle, jolla on polttava CD-asema.

Ilmoitelkaahan, jos haluatte paperit ilman pentu-CD:tä! Muuten saatte molemmat samassa kirjeessä, kuten osan kanssa onkin jo sovittu, viive kun ei ole merkittävä. :) E-pentueelle tulee tupla-CD, koska videot ei mahdu samalle edes pakattuna... F-pentujen kohdalla asiaa ei ole vielä sen tarkemmin tutkittu. Teillä on siis tämä viikko aikaa lähettää E-pennuista kuvia, jotka haluatte pentu-CD:lle mukaan muiden sisarusten nähtäväksi! :) F-pennuilla saattaa olla vähän enemmän aikaa???

Tästä linkistä pääsette käsiksi koirienne papereihin sähköisessä muodossa: jalostustietojärjestelmä.

Ilmoitelkaahan nyt loputkin saman tien myös, jos haluatte muiden sisarusten omistajien saavan yhteystietonne. Niitä on kovasti toivottu! :) Yhteystietojen antaminen ei ole suinkaan pakollista, mutta jos niitä haluaa antaa, voi päättää mitä tietoja antaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!