lauantaina, syyskuuta 20, 2008

Tuloksia

Hehkutetaanpas tänne hieman myöhästyneitä tuloksia.

Sitä ennen mainitaan, että E-pentujen postilaatikkoihin pitäisi nyt olla kolahtanut paketti, joka sisältää mm. ne kauan odotetut paperit! Pentu-CD:t ovat (toivottavasti) turvassa "Iloinen Pentu"-oppaan välissä.

20.9.2008 Seinäjoki

Toko-koe, jossa saatiin ensimmäinen käytännön suoritusmerkintä toko-koulutusohjaajakurssiimme.

13.9.2008 Ylistaro

Sisu ja Dusty osallistuivat mallikkaasti SPL-Seinäjoen järjestämään talentsichtung eli rakenne- ja ominaisuusarviointiin, jossa koiraa arvioidaan paitsi ulkonäöllisesti, myös luonteen osalta.
Tulokset: Sisu | Dusty | kaikki.
Videoitakin tulossa tapahtumasta ainakin Sisusta ja Dustysta sekä mahdollisesti, jos omistaja haluaa, niin myös Jandasta. :)

30.8.2008 Tampere

Syyrialaiset hamsterit:

(Anemone's) Evanesco om. Sanna Reipas S5 (eli muiden lajien Rop5) + KUMA + Paras nuori
Anemone's Atlantis om. Virpi Koski KUMA

Marsut:

Muskotin Ramona KUMA
Anemone's Daniela KUMA
Anemone's Chaniya KUMA
Anemone's Eccentric Enola om. Petra Hautanen KUMA

Marsupuolelta mukana oli muitakin kasvattejani, mutta niiden tuloksista ei ole tietoa. Silloin kun palkinnot jaettiin, olin vielä tiiviisti suorittamassa kanituomarin pestiäni. Lämmin kiitos kuitenkin avusta kaikille, toivottavasti muistan oikein eli Petralle palkintojen noutamisesta, Juhanille handlerina toimimisesta sekä Helille ja Sannalle matkaseurasta. :) Kiitokset kuuluu myös mukavasta juttuseurasta todella monelle, edellämainittujen lisäksi mm. Tiina, Kirsi, Ulla yms.

Näyttelystä ottamiani kuvia, jotka sisältävät lähinnä kaneja, sekä kanikohtaisia tuomarikommentteja, voi tutkia täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!