tiistaina, elokuuta 05, 2008

Koirakuva-viikkohaasteita

Monta haastetta yhdellä iskulla, koska kamera on ollut Anniinalla mukana leireillä.

Outo, mustavalkoinen turhakeTänään räpsäistyssä kuvassa poseeraa Timi, yllään (mustavalkoinen) turhake, jonka tulin ostaneeksi sille vuoden 2006 Lemmikkimessuilta. Se vaan oli niin Timin näköinen, mutta missäs tuota loppujen lopuksi tulee käytettyä? Ei missään... ;D Tällainen maastonakkimallinen koira, joka riemuissaan ryntää jokaiseen rapakkoon ja ryteikköön, siinä Timin hieno paita sitten menee... ;) Talvella t-paita ei paljon lämmitä. Ehkä ensi vuonna Agirodussa sitä voisi pitää, nehän pidetään kesällä, mutta lihakset pitää silti pysyä lämpiminä. Outo yksityiskohta paidasta: siinä on kirjoitusvirhe, jonka huomasin vasta kotona! D: Eli siinä lukee Monstrr eikä Monster. Outoa oli myös Timin käytös välillä noihin aikoihin. Sillä oli outo mörkökausi ja saikin ylimääräisen lempinimen Stitch. Tämä traileri havainnollistaa sitä varmasti hyvin, kun maailman mallikelpoisin pikkukoira muuttuu yhtäkkiä riiviöksi! ;D Mustavalkoinen viikkohaaste tarkoitti mustavalkoista kuvaa, mutta tällä kertaa joudutaan tyytyä mustavalkoiseen turhakkeeseen.

2 kommenttia:

 1. Anonyymi22:01

  Kolme kärpästä samalla kerralla ja todellakin, kuvasta löytyy kaikki! :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi01:09

  Ettei vaan Timi ois niitä hurjia mottoripyöräjengiläisiä, kun on herralla tuollainen raju pusakkakin päällä? ;-)

  Aikamoisia turhakkeita sitä tulee koirille shopattua. Meinasin tänään ostaa Hipalla Kärppä-paidan - mutta sain kuin sainkin taisteltua itseni ulos lemmikkikaupasta ilman ko. paitaa. ;-)

  VastaaPoista

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!