tiistaina, elokuuta 12, 2008

Koirakuva-viikkohaaste

Tämän viikon koirakuvahaasteena oli Annoin pikkusormen... Eli mikä on alunperin ajateltu olevan koiralta kiellettyä, mutta................. Ja tietenkin asialla on taas Timi. Meillä ei ole ennen Timiä koirat saaneet olla sängyllä tai sohvalla. Eikä se kyllä aikaisemmille koirille ole juolahtanut mieleenkään edes kysyä. Tosin rodulla saattaa olla jotain tekemistä asian kanssa. Sakemanni ja aussi palelevatkin ihan eri tavalla. Sakemannille tulee nopeasti kuuma kaksinkertaisen turkkinsa kanssa. Toki niillekin on omat paikat, missä nukkua mukavasti, mutta Pinja menee siitä huolimatta aina ulko-oven eteen tuulikaapin matolle nukkumaan oli kesä tai talvi.

Ja näin sen sohvan ja sängyn kanssa kävi. Timi on näissä kuvissa 2v.Ja meillehän ei pitänyt enää tulla urosta! ;) Mutta mikäs tää on..?


Timi ja Daisy, 2kk. Siinä on jo sakemannikin sohvalla... ;)


Oheisessa linkissä lisää Timin sohvakuvia. Tässä parin haasteeseen osallistujan kanssa ollaan päädytty siihen, että unissaanhan se koira sänkyyn on päätynyt. ;D Ensimmäisenä yönä pentu on nukutettu johonkin "asialliseen" paikkaan, mutta aamulla se onkin herännyt muka hämmästyneenä jalkopäästä. "Oho, mun on täynyt kävellä unissaan!" ;) Niinhän se Timilläkin kävi. Minä illalla nukutin sen aina boxiin, jossa oli luukku auki. Timistä kun piti tulla näyttelykoira alunperin, niin ajattelin olevan hyvä, että se oppisi pitämään boxia miellyttävänä paikkana. Vielä mitä! Aina se vaan jotenkin selittämättömästi löytyi sängystä. Lopulta se vei koko käden eli sai ihan luvan kanssa nukkua sängyssä ja kainalohan on se paras paikka. Nyt aikuisena Timi ei enää nuku kainalossa kuin ihan hetken. Sitten sen tulee hiki ja se vaihtaa paikkaa.

Ja tämä koko koirahan on varmaan alunperinkin sellainen yksi pikkusormi, koska muutama vuosi sitten Leenalla oli vielä periaatteena, että meille ei mitään pikkukoiraa (lue= Fifiä) tuu. Mutta kuinkas kävikään... ;) Silloinkin, kun Dellaa vasta haaveiltiin, niin rouvan ykkösvaihtoehtoihin kuului sakemannin ohella TANSKANDOGGI! Mutta Leenan doggikampanja ei onneksi ollut yhtä onnistunut kuin Katan aussikampanja.

Päivän linkki

3 kommenttia:

 1. Anonyymi15:51

  Rentoja koiruuksia löytyi täältä - ja mikäs on pötkötellessä, kun sohvalle on kerran päässyt ;)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi20:45

  Heh, niin tutun näköisiä nukkuma-asentoja. :) Niin ja Donnan nimi asiaa selvitin kommentteihin meidän blogissa. :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi15:45

  Ovat niin hellyttävän näköisiä kölliessään sohvalla ja sängyllä - en ihmettele, että säännöissä on lipsuttu! :)

  VastaaPoista

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!