sunnuntaina, helmikuuta 09, 2014

KOHTUullista? :D Ei enää!

Torstai-iltana kissatyttöni Lumi ja Sade sekä sakurouva Isla pääsivät kohduistaan. He ovat nyt KOHTUuttomia! :D Pitäkää peukkuja, että bonuksena Saden temjauhoksi.i vähän laantuisi. ;) Se on nimittäin kerran roikkunut käsivarressani kirjaimellisesti kynsin hampain, eikä se ollut ensimmäinen purema. Samalla Sirusta otettiin vielä verinäyte ja koirat saivat kennelyskärokotteet ja kissat kissaruttorokotteet.

Sade leikkauspöydällä. Takana lojuu Isla.
Lumi rauhoitettuna.
Oli sen verran humalaista touhua, että katsoin parhaaksi lukita tytöt turvallisuussyistä pesuhuoneeseen yöksi, etteivät yritä pää pöllyssä hyppiä raapimapuihin. Toinen syy oli se, että pysyvät lähellä juomakuppia, vessalaatikkoa ja ennen kaikkea nukkumapaikkaansa, koska leikkauspotilaat ovat hyvin viluisia. En halunnut tyttöjen sammuvan paljaalle lattialle. Ja olipahan niillä oma rauha uteliailta koirilta suojassa -lattialle seuraavana päivänä sijoitetuista kissanruoista puhumattakaan. 

Tytöt matalista pahvilaatikoista rakennetussa matkakerrossängyssä.
Pää ei pelittänyt vielä seuraavanakaan päivänä, vaan neidit viettivät perjantainkin aivan suosiolla pesuhuoneessa, nyt jo tötteröt päässä. Miska tosin oli sitä mieltä, että olisivat saaneet jäädä eristykseen vielä viikoksi, haisivat niin pahasti lääkkeeltä, että sähisten komensi niitä pysymään loitolla. Seuraava yö oli myös rauhallinen, vaikka neidit ovat normaalisti intoutuneet pelaamaan jääkiekkoa kaikella, mitä kynsiinsä lattialta löytävät, mieluiten kaninpapanoilla.

Sade vessalaatikkoon sammuneena.
Lumin kroppa ei tottele.

Särkylääke meni jo hyvin alas tuoreruoan päälle ripoteltuna, kun ruoka vaan alkoi maistua kunnolla maanantaina. Vasaroin pillerin ensin minigrip-pussissa jauhoksi. Ensimmäisenä aamuna aukaisin vain edelleen hieman pölähtäneen kissan suun ylöspäin ja ripottelin jauhot suoraan suuhun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!