keskiviikkona, helmikuuta 19, 2014

Pentukyselyjen parhaimmistoa

Taas tyhmää vietiin kuin pässiä narussa, ainakin hetken aikaa... Okei, kuulostihan se tosi oudolta, kun tuli pentukysely englanniksi Finditin kautta, johon olin laittanut pennuista ilmoituksen. Varsinkin kun kysymys muotoiltiin näin: "do you still have your item listing for sale?" No, ajattelin, että se on joku maahanmuuttaja tai ruotsinkielinen joka olettaa, etten osaa käyttää sanakirjaa...


Mutta ennakkoluulottomasti kokeilin kuitenkin vastata. Homma kävi vastattuani vaan paremmaksi! Tää on niiiiiin varmana ostamassa koiranpentua... ;)

Hello ,

Thanks for quick response. Well am buying it as a gift,I'm ok with the price and condition you gave me for your advert and i will be paying through paypal(www.paypal.com). As you know it is the best way to pay for online purchases. So do get back to me with the details below so that i could proceed with the payment:

Name:
PayPal Email address
Cell Phone No:

One male


i will go ahead with the payment through PayPal and if you don't have an account with paypal, you can just visit, www.paypal.com and sign up for an account with your e-mail. After the payment has been made and approved.

i have already arrange for a private shipping agents that will come for the pick and they will take care of the document including the full information to pick it up at your house door step. So I will need your home address for the Shipping Company to be able to come and pick it up .

Kindly get back to me as soon as possible so that we could finalize this transaction.

I wait to read from you soon.


No, tulipahan taas aihe bloggaamiselle! :D Olkoon tämä vaikka varoituksena muille.

Toinen varoitus!

Jos joku haluaa varausmaksun jo maksettuaan perua varauksen jostain epäkelvosta syystä, mikä oikeuttaisi kasvattajan pitämään varausmaksun itsellään, niin kannattaa aina pyytää se kirjallisena, vaikka sähköpostilla, että siitä jää sitten todiste.

Me mentiin lankaan ja otettiin peruutus vastaan puhelimitse. Mailissa sitten pyydettiin tilinumerot yms ja luvattiin maksaa osa takaisin mutta pitävämme loppusumman, koska peruttu koira ei ole mitenkään viallinen.

Pennun alunperin varanneet ja sitten peruneet käänsivät asian kuitenkin niin, että me se varaus haluttiin perua eikä he. Eli huijasivat meidät maksamaan varausmaksun, jota ei olisi tarvinnut palauttaa lainkaan, mutta oltiin muka reiluja ja luvattiin em. mailissa palauttaa osa. Koska asiasta ei ollut todisteena muuta mustaa valkoisella kuin tuo edellä mainittu lähettämämme sähköposti. Koska perujat tunnettiin Kennelliiton neuvonnassakin hyvin riidanhaluisina ihmisinä, tuumattiin että pitäkööt paskansa. :D

PS: Tuohon englanninkieliseen, paypal-pentukyselyyn liittyen lisätietoa. Tuttu tiesi kertoa tätä ilmenevän enemmän käytettyjen autojen kaupoissa. "Ostaja ilmoittaa maksaneensa liikaa vahingossa, ja pyytää myyjää palauttamaan sen ylimääräisen osan. Jollain ihme tavalla myyjän tilillä näyttää siltä, että ostaja olisi maksanut ostoksen, mutta oikeasti sinne ei ole siirretty mitään, joten kun myyjä palauttaa ylimäärän, siirtää hän oikeasti ostajalle omaa rahaansa. Ja ostajasta ei tietenkään enää kuulu mitään."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!