torstaina, syyskuuta 19, 2013

Rölli ja Roosa Terveystassussa

Rölli ja Roosa käväisivät tänään Tmi Terveystassussa. Urheilija kun ei tervettä päivää näe? ;)

 

Roosa on ollut jo kerran Terveystassussa ja tassun nuoleminen hellitti joksikin aikaa. Olen nyt kiinnittänyt huomiota, että Roosa seisoo yhä "takakorkeammin" ja se nuolee nyt kaikkia tassuja. Ja tarvitseehan himourheilija muutenkin säännöllistä huolenpitoa! :) Sillä löytyi rinta- ja lannerangan vaihtumiskohdan vierestä kolo, joka on ehkä arpi vanhasta lihasrevähdyksestä. Selässä oli myös erinäisiä kipupisteitä. Saatiin myös vinkki kokeilla apteekista Etiderm-shampoota tassuihin ja ohje venyttelyyn.

Röllissä taas treenikaverit ja ryhmän kouluttaja olivat kiinnittäneet huomiota outoon hyppyyn ja erityisesti ponnistamiseen. Sillä olikin mennyt lanne jumiin. Muuten ruoto oli  kyllä oikein taipuisa ja hyvällä mallilla. Röllin olisi saanutkin väännettyä melkein hevosenkengälle!!! Nartut ovat juoksujensa vuoksi viime aikoina olleet ahkerasti läsnä Röllin mielessä, joten ei ihme, jos lantio on jumittunut. Se on nääs innoissaan nylkyttänyt niin Timiä kuin Ruskaakin. Ruskalla tunne on ollut molemmin puolinen, mutta Timillä on meinannut mennä järki Röllin kosiskeluun. :D

Aiheesta aiemmin:

Terveystassussa jälleen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!