torstaina, huhtikuuta 08, 2010

Timi 6v!Maailman paras aussi täytti 7.4. kokonaista 6 vuotta! <3

Keväiset synttärionnittelut Timille, Hugolle, Otolle ja Rubylle!

Synttärilahjaksi Timi (ja Della 29.4 ja Pinja 13.4) saivat välkkyvät led-valot kiinnitettäväksi pantaan tai valjaisiin, kun ollaan pimeällä lenkillä. Lisäksi Timi sai vinkulelun.

Timin synttäreitä juhlittiin sattuneesta syystä ulkona myöhään illalla, että tuikut pääsevät oikeuksiinsa! :) Siitä kuvien laatu, niitä on armottomasti vaalennettu. ;) Timi ja Varpu juhlivat kahdestaan, koska Roosa on viimeisillään tiineenä. Sakemannitkaan eivät päässeet bileisiin, etteivät muut herää Dellan ja Pinjan leikkiessään pitämään älämölöön. Myös Misty jätettiin sisälle, koska tiineytensä loppupuoliskolla nuoren rouvan huumori ei meinaa oikein kestää ärsyttävää Varpua, joka on nyt alkanut oikein urakalla härnätä toista. ;DVarpu ja Timi poseeraavat kameralle saadakseen uuden lelun!Ja kun se lelu, kuminen karhu, vihdoin lentää hankeen, ei riemulla ole rajoja!Varpu on talon noutaja, valitettavasti Timistä ei saatu yksinkuvia nalle suussa. ;) Näissä kuvissa ei myöskään tuikut näy, koska ne on kuvattu salamalla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!