lauantaina, maaliskuuta 27, 2010

Roosan masu kasvaa :)

Laitetaan nyt tännekin samalla, kun viestittelin Jeren kotiväelle! :)

Roosan massu on leveimmästä kohdasta 55cm ja "kapeimmasta" eli heti takajalkojen edestä 47cm. Viime vuonna juuri ennen synnytystä Roosan masu oli leveimmästä kohdasta 61cm ja kapeimmasta 51cm. Silloinhan syntyi 7 pentua 60. tiineyspäivänä, kun ensimmäiseksi päiväksi laskettiin keinosiemennystä seuraava päivä. Mutta Timihän astui sen luomuna muutamana päivänä vielä sen jälkeen.

Ensiviikon lauantai olisi tänä vuonna Roosan 60. tiineyspäivä. Eikä paljon tartvitsisi mahan kasvaa, että olisi samoissa lukemissa. Kapeimpaan kohtaan lisää 4cm ja leveimpään kohtaan 6cm. Roosallahan saa normaalisti sormenpäät ihan reilusti yhteen, kun laittaa kädet sen vyötärölle.

Kun mennään pissalle, Roosa tulee laahustellen perässä. Mutta ymmärtää se mammajumpankin päälle, se on ottanut tavakseen mennä yhden lumipenkan päälle aina tekemään tarpeensa, niin kyllä sillä on nykyään kova työ päästä sinne!

27.3.10

Rullakebab!! Kuva viime viikolta.
22.3.10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!