keskiviikkona, maaliskuuta 24, 2010

Dina Tampereella! :)

Lähettäjä Anemoneniityn A-aussit
Dina kynittynä tammikuussa.

21.3. KV Tampere, "Pirkkahalli". 1,5,6,7,9-2,3,4,8,10. Aussit Jorge Nallem, Uruguay. ~> Dina

Historiallinen päivä: ensimmäinen australianterrieri-kasvattimme on saanut virallisen näyttelyarvostelun! :) Asialla on siis sijoitustyttömme Anemoneniityn Alppitähti eli Dina kotiväkensä kanssa! :) Tuoreita kuvia Dinasta tulee tänne pikapuoliin.

Dina oli Erittäin Hyvä! :) Arvostelussa Dina oli pääasiassa excellent, mutta nolossa kunnossa oleva turkki sitten "laski" sen EH:ksi. Vaikka onhan EH ehdottomasti erittäin hyvä!!! Suuret kiitokset tästä, reissaamisesta ja hyvästä arvostelusta Dinan kotiin!
Excellent type & quality & head & expression. Well balanced in
general. Color should be cleaner & texture better. Good proportions.
Dinan kelpiekaveri Koda oli harjoitellut aussin trimmaamista, mutta ei ollut oikein sisäistänyt sitä seikkaa, että turkkia ei todellakaan saa leikata, vaan se pitää nyppiä. Ihmettelimme, kun selkäturkki alkoi näyttää lähinnä blue merleltä. Kun Dina sitten oli meillä hoidossa, otin tytön tarkempaa syyniin ja huomasin, että karva oli koko selän alueelta katkeillut. Pääepäilty on siis ilmeisen hyvää tarkoittanut, avulias Koda. ;D TAI sitten Koda oli halunnut varmistaa pysymisensä perheen parhaana näyttelykoirana... Suurin osa näistä harmaantuneista karvoista saatiin nypittyä pois, jonka seurauksena neidin selkä oli sitten tosi lyhyeksi trimmattu. Ei hääppöinen ilmestys, mutta uskokaa pois, että vähemmän silmiin pistävä kuin blue merlenä! ;)

Mukana oli ollut myös meidän Varpun sisko Black Back Bahama Mama "Sani", joka sai myös EH:n.

Jos joku on näyttelyssä vanginnut kameraansa kuvaa Dinasta tai miksei myös Sanistakin, niin näkisin niitä kernaasti!!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!