maanantaina, maaliskuuta 22, 2010

Vihreämmille niityille...

2 kasvattia on siirtynyt vihreämmille niityille...

Anemoneniityn Piccolo "Riki" on ensimmäisestä saksanpaimenkoira-pentueestamme ja olisi huhtikuussa täyttänyt 7 vuotta. Riki menehtyi pernan repeytymisen aiheuttaman sisäisen verenvuodon seurauksena 8.3. Syynä repeämälle oli pernassa ollut kasvain. Riki tepasteli isänsä Pojun tassunjäljissä suorittaen käyttäytymiskokeen ja luonnetestin.

Lähettäjä Anemoneniityn P-pentue

Pitkäkarvainen hamsterikasvattini Sweetie eli Halla nukahti ikiuneen 1-vuotissyntymäpäivänään 13.2. Eläinlääkäri päästä Hallan paremmille pähkinämaille ärhäkän kohtutuloksen vuoksi, koska lääkkeistä ei ollut apua. Halla ehti saavuttaa ulkomuotoluokassa peräti parhaan pitkäkarvaisen sijan ja tuli myös BIS4!

Nukkukaa hyvin lapsukaiset! Kasvattaja oli teistä hyvin ylpeä.

Pari omaakin lemmikkiä lähtivät murkinoimaan taivaallisempaa ruohoa... Nimittäin marsurouvat Wallstreet's Cool Kiss "Pusu" beige tan 2v ja Nowhereland's Wonder Coat "Taifuuni" peruaani 4v 10kk. ); Pusun kuolinsyy jäi vähän epäselväksi eikä sitä kannata enää avata, kun kuolemanjälkeiset muutokset oli ehtineet sen verran pitkälle. Rouva kun kuoli sillä välin, kun itse olin Oulun näyttelyssä... Taifuuni kuoli vanhuuteen.

Aurinko nousee,
On kastetta maassa.
Aika on herätä,
Nousta ja lähteä,
Kohdata ystävä kallehin.

Päivä on kirkas,
Vain metsässä tuulee.
Aika on naurun
Ja leikin ja riemun.
Mukana ystävä kallehin.

Aurinko laskee,
Jo pitenee varjot.
Aika on eron ja jäähyväisten.
Poissa on ystävä kallehin.

Niin kaunis on maa,
Niin korkea taivas.
Soi lintujen laulusta kukkiva kunnas
Ja varjoisat veet,
Niin varjoisat veet.

Kari Rydman
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!