perjantaina, helmikuuta 19, 2010

Terveystuloksia!

Australianterrieri neitimme Varpu eli Black Back Bananarama kävi tänään Lemmikkiklinikka Mai-Vetissä silmä- ja polvitarkastuksessa puhtain tuloksin. Silmissä ei perinnöllisiä muutoksia ja polvet 0/0 eli siitä ei paremmaksi pysty panna! :) Painoa klinikan puntari näytti kertyneen huimat 5,85 kg. ;)

E-pentueestamme on käynyt terveystutkimuksissa nyt 6/8. Elsa on vielä menossa kuviin. Elvikki sen sijaan lähti luotamme tapaturmaisesti vähän ennen kuvauksia. :´(
Enchanting Pine "Swatti" A/A 0/0
Enkelinsiipi "Elvi" C/B 0/0
Erica Carnea "Manteli" C/B 0/0
Eucalyptus "Eino" A/A 0/0
Evergreen Eden "Rico" A/A 0/0
Evolution "Petu" B/B 0/0

F-pentueessa kuvausaste on 50%, eli kaksi pentua on käynyt kuvauksissa. Hakua harrastava ylpeytemme Forest "Petu" B/B 0/0 ja sininen yllätyksemme Fuchsia "Zini" C/B 0/0.

Sijoituskoiramme Ronja eli WW Yangoviper's Extravagant kävi myös kuvissa. Hänellä todettiin nivelrikolla varustetut huonot lonkat ja omistajan päätöksellä jouduttiin lopettamaan. Kuvia ei ilmeisesti lähetetty Kennelliittoon, joten virallinen arvosana jäänee ikuiseksi arvoitukseksi. :(
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!