keskiviikkona, helmikuuta 10, 2010

Roosa 5v!Suloinen Roosamme on ehtinyt jo oikein naisen ikään! :) Roosaan rakastuu jokainen, mutta nyt on taas Roosan vuoro ryhtyä helläksi emoksi pienille aussinpennuille. Kävimme nimittäin viikko sitten astuttamassa Roosan Kuusamossa. Urokseksi löysimme vilkkaan, iloisen ja karkeakarvaisen Jeren, joka asuu Kielan kennelissä. Lisätietoa yhdistelmästä täällä.

Astutus onnistui mainiosti molempina päivinä, Jere ja Orvokki hoitelivat asian ammattilaisen ottein tuossa tuokiossa. Olimme yötä Rukalla. Siinä olikin meikäläiselle nähtävyyttä, oikeastaan ensimmäinen lapin matka. Olen pari kertaa käynyt pikaiseen Taivalkoskella muuttokuormaa viemässä ja hakemassa, mutta toinen kerta oli kesällä ja toisella kertaa oli niin kova pakkanen, että tuntui kuin autossa ei olisi ollut lämmitystä päällä ollenkaan. Silloin yritin nukkua koko matkan talviunta... ;)

Kuvia Roosasta retkellä täällä ja maisemakuvia täällä. Onneksemme koko matkasta (n. 700km/suunta) oli huonoa keliä vain n. 150 km. Ei ollut edes pahat pakkaset! Noin monen tunnin istumisessa oli ihan tarpeeksi tekemistä. Ja tazzakaakaota kului! ;D Kotimatkalla tuntui, että Oulun ja Kokkolan välissä on ikuisuus... Ja kotona oli enemmän lunta kuin suurimmassa osaa matkan varrella. :6
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!