keskiviikkona, maaliskuuta 24, 2010

Isin tyttöjä...

Sähköposteihin vastaaminen saattaa hieman viivästyä tällä viikolla. Olen lapsenvahtina kahden australianterrierikasvattimme Siinan ja Viirun kotona 28.3 asti. :) Minulla on täällä toki tietokone käytössä, mutta aikaa välillä vähän niukasti, koska näiden kahden aktiivisen nuoren neidin lisäksi minulla on edelleen omat lemmikkini: kämpilläni Jokiniityntiellä asuvat 2 kissaherraa sekä kotona Liinamaantiellä lauma marsuja, kaneja ja muutama hamsteri sekä tietenkin omat koirat. Ramppaan tässä sitten kolmen osoitteen välillä päivittäin, sekä tietysti treenailen agilityä Timin ja Varpun kanssa. Siinan ja Viirun isä, Timi, onkin minulla kokoajan mukana täällä. Varpukin liittyy seuraan loppuviikosta.

Sivuja en tänä aikana luultavasti myöskään ehdi päivitellä, tai ainakin päivitykset saattaisi olla aika hankalaa saada nettiin, kun tällä koneella ei ole tarvittavia ohjelmia asennettuna. Tässä onkin meikäläisellä opettelemista työskentelemään hiirettömällä läppärillä, hitaalla mokkulalla ja (ARGH!) aina yhtä tökkivällä internet explouderilla... ;D
.

1 kommentti:

  1. Dusty & kumppanit15:40

    Toivottavasti kaikki sujuu ongelmitta! Tänään on kouluiltakin.

    VastaaPoista

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!