tiistaina, huhtikuuta 13, 2010

Pinja 7 vuotta! :)

Hyvää syntymäpäivää Pinja, Pami, Ronja, Mandi, Pomo ja Mare! :) Muistamme myös Rikin, joka melkein näki tämän päivän sarastavan.

Lähettäjä Anemoneniityn P-pentue

Kävin merkkipäivän kunniaksi Pinjan kanssa tekemässä muutaman kilometrin pyörälenkin; ensimmäisen tälle kevättä. Samalla näytin Pinjalle Lapuanjoen tulvia ja otin tietenkin valokuvia. Tarkoitus oli myös laittaa turkki juhlakuntoon... Nokat siis kohti Liinamaata!Joki ei siis kulje tien myötäisesti kuten kuvasta voisi päätellä, vaan sen poikki. Mutta tulvan ansiosta joki oli nyt varmaan neljä kertaa normaalia leveämpi. Tulva ulottui sen verran kauas, että aika optimistisia nuo kunnanisät on, jos luulevat sieltä enempää tontteja saavansa kaupaksi!Kun tultiin lähemmäksi siltaa, niin vesi oli yhä lähempänä tietä ja pelkäsin houkutuksen talviturkin heittämisestä käyvän liian suureksi Pinjalle, joka veti pyörää sellaista vauhtia, etten olisi ehtinyt varmaan tehdä mitään sukeltamisen estämiseksi. ;)Päästiin me lopulta turvallisesti sillalle ja sen ylikin! :)Tästä ei nyt ihan hetkeen traktorit ajele! ;) Sillan toisella puolella laituri oli ainakin osattu kiskoa tarpeeksi kauas rannasta, koska muistaakseni se normaalisti alkaa vasta tuosta vaaleasta mökistä.Tässä laiturilla annoin sitten "furminaattorille" töitä! :)Pinja alkoi pitkästyä kauneudenhoitoon, joten sanoin sille "vapaa", että se saa vähän jaloitella. Se taisi olla virhe, koska seuraavassa silmänräpäyksessä koira oli joessa...Meinasin saada sydänkohtauksen, että virta vie Pinjan tai että se vajoaa mutaan!! Mutta eipä tuolla mikään hätä ollutkaan. Olisin silti komentanut sen takaisin, jos se olisi lähtenyt uimaan kauemmaksi.Eipä Pinja kauan hyisessä vedessä viihtynytkään, vaan nosti etukäpälät laiturille ja katsoi avuttomana. Onneksi oli valjaat päällä, niistä ja kaulapannasta sai hyvän otteen ja Pinja oli helposti taas laiturilla. Furminoinnin vaan sai unohtaa hetkeksi aikaa...Kierrettiin Kieräkujan kautta isolle tielle ja päästiin toiselle sillalle, joka menee Lapuanjoen yli. Siellä ei uskallettu pysähtyä, koska autot ajavat sen verran kovaa.Vastarannalla sitten pysähdyttiin. Jano on hyvä sammuttaa kuraojassa valtatien varrella... Terveellistä!Kyllä entinen agilitykoira putket löytää! :)Vilvoittelun jälkeen jatkettiin furminointia ja Pinja sai jaloitella.Kaunis furminoitu synttärisankari! ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!