sunnuntaina, huhtikuuta 18, 2010

KV Vaasa

17.-18.4. KV VAASA 1,4,5,7,9-2,3,6,8,10. Sakemannit Kenneth Edh, Ruotsi, aussit Tiina Taulos. Ilmot 15.2.2010 / 8.3.2010 / 15.3.2010 mennessä.

Vaasan näyttely ei mennyt ihan niin kuin oli suunniteltu. Vaan paljon paremmin! :D

Sijoitustyttömme Anemoneniityn Alppitähti eli Dina nappasi turkistaan huolimatta emäntänsä esittämänä ERInomaisen, Paras Juniorinarttu 1 ja Paras Narttu 3! :) Kiitos ja onnea Dinalle ja Päiville Alahärmän puolelle! Meikäläisen oli puhe olla Dinan handlerina, mutta onneksi en päässyt paikalle Mistyn synnytyksen odottamisen vuoksi. Meikäläisen esittämänä koirat saavat "vain" EH:ta! ;) Kotimatkalla Dina poikkesi Ylihärmän kautta, niin saatiin otettua kuvia ja skannattua arvostelu.

Lähettäjä Anemoneniityn A-aussit

Lähettäjä Anemoneniityn A-aussit

Arvostelu:

Ryhdikkäästi liikkuva, hyväasentoiset joskin suuret korvat. Hyvä ilme. Oikeat rungon mittasuhteet. Melko hyvät eturaajat. Lapa voisi olla viistompi. Hyvä häntä, liikkuu ryhdikkäästi. Väri voisi olla hieman puhtaampi ja karva vähän karkeampi. Esitetään hyvin.

Huomatkaa, että ryhdikkäistä liikkeistä mainitaan kaksi kertaa! :D Suuret korvat tulee Timiltä, mutta onneksi Roosa on laittanut ne hyvään asentoon. Ja eiköhän tuo turkki ja värikin vielä parane, jos Koda-kelppari malttaa tällä kertaa olla järsimättä selkäkarvaa! ;)

Itse en saanut ilmoitettua näyttelyyn yhtäkään koiraa, koska ennen 8.3. tili näytti lähinnä tyhjää. Työkkäri ja Kela kun jumittivat ja ihana entinen pomoni kun yritti kaikin voimin kieltäytyä maksamasta mitään ylitöistä. Kiitos PAMille, joka pisti kovan kovaa vastaan! :) 15.3 mennessä ilmoittautuminen olisi kuitenkin maksanut 60e/koira, ja ihan niin paljon en ole valmis näyttelyä sponsoroimaan. ;)

Haaveilin Vaasaan Varpua, Siinaa (Timin ja Roosan tytär) ja Elviä. Lisäksi Varpun oli tarkoitus mennä Janinalle koiraksi junior hanlderiin, mutta Misty nyt sotki nekin suunnitelmat. Dusty jäi kotiin tuomarimuutoksen vuoksi.

Lauantaina Dina oli tsemppaamassa Kodaa kelpparikehässä, ja Päivin avustuksella meille kotiutui luonnonharmaa hermeliinineiti Satun Camilla "Milla". Välikätenä Oulusta Vaasaan toimi Annukka Kälkäjä australianpaimenkoirineen. Kiitos Päiville ja Annukalle, että sain viimein tämän pikku aarteen meille ja kiitos kasvattajalle Satu Hirvoselle luottamuksesta! :) Millan isä on kasvattamani sinisilmäinen valkoinen Anemone's Kuuraparta eli Luka, 94p + KuMa + BIS3. Lukan siskon, Kuurankukan (94p + KuMa) jätin aikoinaan kotiin kasvamaan, mutta tätä kaunista rouvaa ei jälkikasvuineen ole enää kanilaani kaunistamassa. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla: Millan emä Solen's Amanda eli Pulla on keltapunainen. :)

2 kommenttia:

  1. Mun äidillä on/oli tollaset samanlaiset lamput mitä vikassa kuvassa. En muista nähneeni niitä vähään aikaan. Liekö menneet rikki tai sitten kyllästyivät pyyhkimään pölyjä. Joka tapauksessa tuli nostalginen olo :P

    VastaaPoista
  2. Hih, meillä on vaan tuo yksi lamppu laatuaan! :)

    VastaaPoista

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!