sunnuntaina, toukokuuta 31, 2009

Mätsäri Kauhavalla

Valmistujaisjuhlahumusta huolimatta ehdimme tänään käväistä Kauhavan Kennelkerhon järjestämässä match showssa. :) Pienet koirat tuomaroi Katja, pennut Liisi ja isot koirat ennakkotiedoista poiketen meidän toko-ope Krisse.

Saavuttiin näyttelypaikalle turhan viimetipassa, joten Timi oli "yksilöarvostelussa" vähän toisen asialla, mutta sijoittui sitten sinisen nauhan saaneista 2. sijalle!
Kuvat: TuuliaK, lisää kuvia täällä.Kuten kuvasta näkyy, Varpu ja Dusty ottivat asian vähän vähemmän vakavasti. ;) Ainakin lopuksi. Alussa molempia jännitti aivan armottomasti. Varpu 3kk oli ensimmäistä kertaa "julkisuudessa", joten neiti oli lievästi sanottuna kipsissä. Mutta kuten kuvasta näkyy, niin eivät ne vieraat koirat sittenkään olleet niin pelottavia! Varpulla on kuvassa talutushihnan toisessa päässä Sanna.Päivä oli pitkä ja kuuma. Kyllä reissun päätteeksi aussien kelpasi pulahtaa puutarha-altaaseen!

Onnittelut vielä ammattiin valmistuneille siskolleni Anniinalle ja ystävälleni Petralle!
...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!