torstaina, toukokuuta 14, 2009

Hyviä koirauutisia

Tänään käväistiin Kauhavalla äitiysneuvolassa, jossa Sisu todettiin tiineeksi! Mahassa arvioitiin olevan 5-8 saksanpaimenkoiranpentua. :)

12.5. käytiin Seinäjoella agilitykisoissa Timin kanssa. Kisat olivat LAgUn järjestämä epävirallinen osakilpailu. Ei mitenkään vähäpätöinen saavutus, sillä Timi selvitti radan ilman hylsyjä ainoana ykkösluokan koirana!!! Ykkösluokassa ei ollut lainkaan medi-koiria, maxeista kaikki saivat hylsyn ja mineistä Timillä siis tosiaan oli ainoa hyväksytty suoritus. :) Pinkaisimme radan läpi 4,04 sekuntia alle ihanneajan, joka oli 55. Suoritusajaksi tuli 50,96 sekuntia. Ratavirheitä tuli 2 eikä nekään kovin pahoja: A-esteellä alakontakti jäi ottamatta ja kepeillä muistaakseni viimeinen keppiväli meinasi jäädä välistä. Tuloksena siis 10 virhepistettä ja 1. sija. :)

Timin agilitytreenit oli kisan vuoksi peruttu siltä päivältä, joten harjoituksen vuoksi otimme myös lisästartin 2-3 luokkaan. Ratana se oli huomattavasti mielestäni 1-luokan rataa helpompi, mutta esteiden väliset etäisyydet olivat niin suuret, että Timi harhautui jo alkupäässä väärälle esteelle. ;) Timi ei onneksi virhettä tällä kertaa itse huomannut, vaan jatkettiin rata loppuun hyvänä treeninä lauantain virallisia kisoja silmällä pitäen.
...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!