perjantaina, toukokuuta 01, 2009

Viikon koirakuva & Roosan kuulumisia

Arvoitus

Tällä kertaa viikkohaasteessa pähkäillään arvoituksia ja salaisuuksia. Meikäläisen on ihan pakko laittaa tämän haasteen yhteyteen vinkki, että vilkaiskaa myös tämä Timin näyttelykommenttikuva. Arvoitukseksi jäi, mikä on toiseksi alimmaisella rivillä oleva sana ennen parhaassa näyttelykunnossa. x)

Klikkaa:
arvostelu


Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa. Tässä toimii pikkukulkijana Varpu. Pieni neiti ei tajua, että mikä tikku Roosan peppuun työnnetään pari kertaa päivässä. Tikku vedetään pepusta ulos, kun se piippaa ja Roosa saa namin. Sitten ihmiset katsovat tikkua ja merkitsevät jotain ylös. Varpu ihmettelee myös, miksi Roosan ilme on niin hapan. Me ollaan Roosaa narrattu, että tule tänne, niin mitataan, niin saat namia, voi kun hieno tyttö... (Ynnä muuta bullshittiä Roosan mielestä.) Sen seurauksena Varpu on tikusta aivan innoissaan, eikä malta odottaa kasvavansa niin isoksi, että saa itsekin tikun peppuun. x)Tässä niitä mystisen tikun näyttämiä lukemia. Arvoitus onkin, että syntyvätkö pennut tänään vai huomenna. (Klikkaa kuva suuremmaksi!)Ja tietenkin sekin on arvoitus, montako pentua tulee, kumpaa sukupuolta ja kumpaa väriä. Ultrassa näkyi 5-6 pentua. Roosan "normaalipaino" on suunnilleen 6-7kg. Nyt se painaa 9,5kg eli yhtä paljon kuin Timi, joka on sitä 3cm korkeampi. Roosan mahanympärys on nyt leveimmästä kohdasta 61cm ja kapeista 51cm. Vertailun vuoksi mittasimme, että Timin mahanympärys on 36cm ja Varpun 28cm. Värien puolesta sekä blue&tania, että punaista voi syntyä, koska punainen on määräävä, mutta Timi myös kantaa sinistä.Tänään Varpu oppi vastauksen yhteen tärkeään arvoitukseen:
"Kannattaako Timiä seurata ihan päättömästi?"


"Miksei kukaan sanonut, että se on märkää?!?!?!?"


"Ei kannattanut!"


Sitten vielä loppukevennys. Ketkä kaksi heittävät talviturkkejaan alla olevassa kuvassa? Ja kumpi on kumpi.

loikka

8 kommenttia:

 1. No ompas siinä arvoituksia kerrakseen ja täytyy sanoo, että en osaa vastata muuta, ku tohon, ettei Timiä olis kannattanu seurata päättömästi, kun tuli sit kylmä kylpy ;)
  Tosta näyttelykommenttilapun sanasta en saanu mitään tolkkua, eikä ton kirjottajan käsiala ollu muutenkaan huippuluokkaa :o
  Toikin on melkoinen arvoitus, että montako koiravauvaa tosta aika pulleesta masusta sit aikanaan putkahtaa, mutta ainakin se arvoitus sit ratkee, eikä jää salaisuudeksi :)
  Ja ota nyt sit selvää, että ketä noi sakemannit on tossa talvitukkien heittokuvassa, kun tyypit on ihan, ku kaks marjaa ja mulle toi jää ikuiseks arvoitukseks ellei joku sitä mulle kerro :)

  VastaaPoista
 2. Olipas näyttelykommentin kirjoittajalla melkoinen käsiala. Mulle jäi ainakin epäselväksi monta muutakin sanaa, kuin se mitä kysyitte. :) Onnea pentuodotuksen viime hetkiin tai uusille pennuille mikäli ovat jo maailmaan putkahtaneet.

  VastaaPoista
 3. Onhan monta arvoitusta. Ja yksi aika ISO sellainen :)

  VastaaPoista
 4. Tosi paljon kiitoksia arvuuttelijoille! :)

  Pari arvoitusta selvisi tänään eli Roosalle syntyi puolen päivän jälkeen parin tunnin sisällä 7 pentua! :D 3 poikaa ja 4 tyttöä; 3 blue & tania ja 4 punaista.

  Sakemanniarvoituksen voin teille kertoa vaikka seuraavassa haasteessa, mutta annetaan muillekin vielä mahdollisuuksia pähkäillä. ;) Se näyttelyarvosteluarvoitus on yhä ratkeamatta ja varmaan arvoitukseksi jääkin... :6

  VastaaPoista
 5. Onnea pennuista. :)

  Mä voisin kuvitella että se haettu näyttelyarvostelusana on tänään. :D Siinä tapauksessa, että kirjurilta on pudonnut kirjaimia pois.

  VastaaPoista
 6. Sitä mäkin, Aida, oon vähän epäillyt! :)

  Ja ihmiset, tuo on muuten suhteellisen selkeällä käsialalla kirjoitettu verrattuna useimpiin arvosteluihin, mitä koiranäyttelyissä oon saanut, jos eivät oo siis koneella kirjoitettuja. Ja tuo oli sentään suomeksi. Voitte vaan kuvitella, millaista on arvuutella ulkomaankielisiä arvosteluja, kun käsiala ja oikeinkirjoitus on parhaimmillaan tätä! :D

  VastaaPoista
 7. Arvoituksia kerrassaan - mutta mukavin salaisuus oli tulevalla mammalla :)

  VastaaPoista
 8. Minusta näyt.arvostelussa lukee "Ei tänään parhaassa näyttelykunnossa". Arvoituksellista on elämä... :D Peukkuja äippäkoiralle ja masussa asuville pikkukamuille!

  VastaaPoista

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!