torstaina, huhtikuuta 20, 2006

Marinaa cjb.netistä

Päivitykset: Hamsterit, hamsuvauvat, -poikueet 2006, linkit.

Linkit on nyt hetken aikaa tuossa osoitteessa uudessa monipuolisemmassa ja toivottavasti myös toimivammassa/selkeämmässä muodossaan. Uusia linkkejä löytyy, mutta bannerien toimimattomuuksia saattaa hetken ilmetä paikanvaihdoksesta johtuen. Valikossa on edelleen vanha osoite linkkisivuille cjb.netin palvelimelle, mutta... En pääse sinne enää päivittämään sivua, koska tuo törttö palvelin on unohtanut minut...

Ja nyt kun kerran päästiin tähän aiheeseen niin kehoitan harkitsemaan tarkasti ennen cjb.netin käyttöön ottoa! Itselläni on siitä nyt monen vuoden kokemus eikä ole hyvää sanottavaa.
  • Lyhyt osoite: helppo muistaa, koska se oli yhteen aikaan tosi yleinen kaikilla kotisivuilla. Niin myös meillä oli anemones.cjb.net. Mutta ihmiset jotka tulevat sivuillesi tuolla lyhytosoitteella saavat silmilleen ärsyttäviä ponnahdusikkunoita ja jopa virushyökkäyksiä. Itse en enää pääse kirjautumaan lyhytosoitteen hallintaan, koska palvelin on unohtanut meikäläisen sieltäkin, vaikka osoite vielä toimii. Valitettavasti.
  • Kotisivutilaa: cjb.net tarjoaa pienen palstan ilmaista sivutilaa, jota on kuitenkin aika köppäistä käyttää, koska vanha materiaali (kuva tai sivu) pitää aina erikseen poistaa, ennen päivitetyn version lataamista. Jokainen tiedosto pitää ladata yksitellen palvelimelle. Saat sivullesi mainoslaatikon Geon tapaan. Ookoo kuvien säilytykseen ja suoralinkittämiseen järkevämmälle alueelle niin kauan, kun tilisi=account pysyy pystyssä ja materiaalisi on tallennettuna varaksi koneelle, jos sinut unohdetaan. Tänne voi tehdä itselleen vaikka miljoona tiliä...
  • Free blog hosting: eli siellä saat pitää nettipäiväkirjaa. Itselläni se oli päivityspaikkana, mutta yhtäkkiä kaikki vaan katosi savuna ilmaan eikä sinne pääse enää kirjautumaan ja meikää ei ole enää olemassa. ;)
  • Palvelin itse: etusivu on joka kerta eri näköinen, joten saa etsimällä etsiä, että mihin lokeroon pitää tähdätä sisään kirjautuminen. Missään ei ole helppiosoitetta, johon voisi mailata ja kitistä=pyytää apua.
  • Muut: tilaa foorumille ja kuville en ole kokeillut, koska ovat aika uusia, mutta netissä lienee paljon tunnetumpia, luotettavampia ja toimivampia paikkoja siihenkin puuhaan. Ja eiköhän noita foorumeita ole jo aika hyvin olemassa... Ja kuka kummassa tarvitsee IP-osoitteen piilotusta ja miksi??!?!??

Päivän linkki :) [ei vie cjb.netin sivuille!]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!