keskiviikkona, huhtikuuta 19, 2006

Ei mulla mitään asiaa ollu...

...ajattelin vain tiedottaa teitä, että äärimmäisen tieteellisesti, erehtymättömästi ja täysin tarkasti tutkittu kuolinpäiväni tulee olemaan 26.6.2053. Että älkää ihmetelkö, jos sivujen päivitykset pysähtyy silloin. ;) No, onhan tässä vielä jonkin verran taivalta taitettavana! :/ Tulen näkemään kolmannen maailman sodan ja kaikki... No, onneksi suurella todennäköisyydellä joku teistä juuri paraikaa tätä lukevista ihmisistä jakaa nekin tulevat hetket kanssani! ;) Sitä odotellessa... Hysteerikot ovat teurastaneet kaikki linnut maan päältä, muslimit ja jenkit toisensa, mutta onneksi tulee se jättiläistulivuoren purkaus, joka tömpsäyttää ilmakehään maapalloa varjostavan tuhkapilven, joka sitten mukavasti tasapainottaa tätä ilmaston lämpenemistä. Blaah, ei ne palmut rantaudu tällä menolla ikinä Suomeen! Nytkin kohta toukokuu ja vielä lumi maas. :6 Mutta eipä tuijoteta omaa napaansa vaan katse sinne tulevaisuuteen. Tosiaan EU on siinä vaiheessa kieltänyt häkkikanalat ja kettutarhat, rajannut eläinkokeita, australianterrierit ovat entistä enemmän sukua toisilleen, ... ;)

Jees, mutta mikäs sai aikaan tämän puheripulin? xD Tosiaan olen jo jonkin aikaa ajatellut ruveta laittamaan tänne aina samalla päivän linkin. Ja nyt se ensimmäinen sitten tulee:

http://www.testimaa.com/testi.php?t=kuolema
"Tämä testi ei ole suunniteltu heikkohermoisille. Testi kertoo tarkasti kuolinpäiväsi ja sen, mihin todennäköisimmin kuolet. Jos huumorisi ei riitä, jätä tämä testi tekemättä."

Tämä testi ei kylläkään kertonut, mihin todennäköisesti kuolen, mutta mitä sitä yksityiskohtia kaivelemaan! ;) Sainhan sen sijaan tietää painoindeksini ihan kysymättä. Onhan se vähintäänkin yhtä olennainen seikka kuin kuolinsyy? :D

Päivän linkki nyt ei hämäävästä nimestään huolimatta tule päivittäin, vain normaalien päivitysten yhteydessä, jos mulla nyt sattuu joku linkki olemaan päivän linkiksi... ;) Linkki voi olla jotain hauskaa, närkästyttävää, suututtavaa (ai tommosiakin on???? Sen laitan tod.näk. tässä lähiaikoina tänne), mielenkiintoista, tms... Sen saatte ihan itee päättää, mitä se teistä on. Joka tapauksessa jotain, mikä itselläni on osunut syystä tai toisesta silmään näillä rankoilla nettikierroksillani. Mitäpä sitä ei kuntonsa eteen tekisi. Tosiaan, noin kauan mulle luvattiin elinaikaa, vaikka sanoin mm. syöväni valikoiden sitä mikä on hyvää ja etten harrasta liikuntaa... Saan siis turvallisin mielin jatkaa elämääni onnellisena loppuun asti. :)

Ai niin joo... Oonhan mä tosiaan päivittänyt linkkisivua, mutta se ei ole vielä netissä. Montakohan tuntia oon sen eteen uurastanut ja aina vaan se on kesken! xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!