sunnuntaina, huhtikuuta 02, 2006

Kurikka

Päivityksiä: hiiret, Vanamo, Lupiini, Äpple
Lisätty: Firewind

Hanna-Kaisa toi meille tänään Ilexialle sulhasen. Se on meiltä Hanna-Kaisan luo muuttaneen Yelena-enkelin luonnonharmaa poika, tosi hiano! Ei oo perinyt Yelenalta kyllä yhtikääs mitää... ;)

Eilen oli Kurikan aprillinäyttely. Siellä oli kaikkien lajien Pet Show á la EPJY.

Mä olin itse marsuilla tuomarina ja oli kyllä aika urakka, Petra joutui auttaa, kun marsuja oli niin hurjasti. :X Oli vähän huono ajatus ne metripizzat pizzeria-pizzojen sijasta! Ne oli niin piäniä, mutta aina oppii jotain uutta. Oli aika rankka näyttely, kun tultiin paikalle melkein ensimmäisten joukossa ja lähdettiin vasta toiseksi viimeisenä... Vain Heli jäi sinne jotain lakaisemaan loppusilauksia. Järkkärit häipyi, koska me Helin kans jäätiin vielä tatuoimaan pupuja.

Kotona oltiin vasta kymmeneltä. Unohdettiin kääntyä jostain T-risteyksestä Seinäjoelle päin ja ajettiin vaan suoraan Vaasaa kohti... Vasta Laihialla tajuttiin, että oho... Piti siis mennä Isokyrö-Ylistaro-reittiä, Tervajoella käytiin Roll'sissa.

Mutta ei tuo paluumatka mitään, mutta aamulla Nurmon kohdalla meinattiin ajaa lyhtypylvääseen kylki edellä. Vaikka me ajettiin ihan kiltisti oikealla nopeudella suoraa tietä, niin yhtäkkiä auto alkoi heittelehtiä ja kieppua ja lopulta se teki "siksak-uukkarin". Onneksi ei ketään tullut vastaan ja takana tulija pysyi kunnioittavan välimatkan päässä.

Meille tuli näyttelystä musta poikahiiri, Kirsiltä sijoitukseen black dutch marsuherra, EPJY:n esteet [kiitos Paulalle esteistä!] ja sijoitushamsuherrani Renttu tekemään meille poikaset, niin siitä tulee sitten Lailan ikioma. Marsuista Hurrikaani ja Vinkki lähtivät astutuspuuhiin Birgitta Korpelan ja Henna Ohlgrenin marsuloihin. Asta taas muutti muuten vaan Birgitan maskotiksi. ;)

Kunniamaininnat sai: Lumihauva [käsiteltävyys], Eemeli [kokonaisuus], Kiiltokuvaenkeli [yleiskunto] ja Lupiini, Gilbert ja Ulrica olivat ROP2, Ulrica oli myös Luokkavoittaja Vanamo sai ROP5 ja Luokkavoitto.

Mä oon tosi surullinen. Tänään eläimiä ruokkiessa rakas Tuiskuni oli yllättäen kuollut. Se oli aivan odottamatonta, eikä siitä näy mitään kuolinsyytä. :´( Ainakin kaikki oli käynyt nopeasti eikä sillä ole näkynyt mitään kipuja tms. Oon silti tosi järkyttynyt, koska Tuisku oli rakkaimpia sinisilmiäni, joka kasvatettiin kirkuvasta ja hyökkivästä pikkuriiviöstä ihanaksi ja seuralliseksi sylikaniksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!