keskiviikkona, huhtikuuta 05, 2006

Essi

Päivitykset: Taiga, Tundra, Miikka, marsu-, hamsteri- ja koiravauvat, kaverikuvat, Kinuski

Tänään sitten astutettiin Essi eli saksanpaimenkoiranarttu Einser Dolly saman kasvattajan Jokolla. Essi vuokrataan meidän kenneliin, jos se tulee tiineeksi. Huomenna on vielä astutus. Ei ollutkaan ihan helppo nakki, vaikka Essi ei yhtään vastustellut ja on muutenkin tosi mahtavaluonteinen. Pari vaan ei meinannut jäädä kiinni. ;) Siellä sitten seisoskeltiin Marjukan pihalla muutama tunti ja välillä tuli räntää... x)

Essi on meillä yötä, koska huomenna on toinen koitos. Huomisen astutuksen jälkeen sitten kiidetään aussien kanssa silmä- ja polvitarkastukseen Seinäjoen pieneläinklinikalle. Essi jäi kiltisti vieraiden hoteisiin, vaikka onkin hieman ujo ja huolissaan, missä se oma mamma menee. ;)

Kaverikuviin on laitettu hämärä video Essistä ja meidän koirista. Essi tulee hyvin toimeen kaikkien meidän koirien kanssa. Tosin Timin kanssa liiankin hyvin, joten niiden pitää olla eri huoneissa. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Mustasukkainen Pinjakin otti Essin sisällä vastaan kuin vanhan tutun ja Della ei tuttuun tapaan ollut näkevinäänkään... Roosa haastoi Essiä leikkimään jatkuvasti ja sitten sillä menikin aina pupu pöksyyn kesken kaiken. Kukaan ei oo murissut tai näyttänyt hampaita, pelkästään Pinja vähän ärähti, kun sille tuli kriisi Essin olemisesta ulko-oven edessä, Pinjan vakio makuupaikalla, mutta saatiinhan sekin pyytämään kauniisti anteeksi ja olemaan kohtelias vieraalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!