maanantaina, syyskuuta 05, 2005

Myöhässä joo...

Pahoittelen, että mulla tällä hetkellä viivästyy melkein kaikki päivitykset sivuilta. :( Ei varmaan kovin kauan sitä jatku, mutta nyt en oo saanut siirrettyä päivitettyjä sivuja nettiin ollenkaan. Oon kyllä saanut koneelle päivitykset, mutta mitään ei siirry FTP:llä... D:

Eilen oli Turussa kaninäyttely. Olin itse pet-tuomarina. Ehtiskin tehdä taas pitkästä aikaa noita matkamuistosivuja!! *haikeana* Naaraita oli paljon, joten en ehtinyt paljon yhtään katsella ja jutella. :/ Mulla oli itsellä 3 hermua A-luokassa ja saldo oli tällainen: Migonette 91, Lumikeiju 92 ja Jääkide 93. Pihlan viimeinen poikanen lähti maailmalle. Lukuunottamatta tietenkin kotiin jäävää Kinuskia. ;) Kiitokset Johannalle kuskauksesta!

Lumienkelin astutus nyt sitten jäikin tekemättä Turussa. :( Sehän piti Hannan uroksella astuttaa ja Sirpan, joka herran näyttelyyn toi, kanssa sovittiin, että astutetaan näyttelyn jälkeen, koska mä en siinä aamulla ehtinyt ja Sirpa joutui lähteä sitten näyttelyn ajaksi muualle. No, valitettavasti se uros vaihtoi sitten päivän aikana omistajaa ja uusi vei sen mennessään, kun itse olin vielä täydessä työn touhussa. :( Olen nyt aika epätoivoinen tuon Lumienkelin kanssa, koska se pitäis pika puoliin astuttaa ekaa kertaa ja itselläni ei ole yhtään sille sopivaa urosta. Kaikki sinisilmät on sille sukua, joten voi olla, että joudun astuttaa sen jommalla kummalla venäläisellä, jos ei muuta löydy. Mieluusti etsisin sille kuitenkin jonkun poseeraamistaidon omaavan hermuherran, värillä ei väliä, kunhan on terve! (:

Roosa on kotiutunut meille jo ihan täysin. Timi ei ole enää yhtään mustis ja Pinjakin joutui myöntää tässä joku päivä, että on se ihan pikkasen vaan mukava. ;) Ainakin kun meillä oli Katjan kolme käppänää kylässä ja ne räksytteli Roosan kanssa, niin Della ja Pinja yritti olla kokoajan siinä niiden välissä, ettei Roosalle satu mitään. ;)

Roosa taitaa olla luonnonlahjakkuus agilitykentällä. Otettiin se muka kuunteluoppilaaksi Timin harkkoihin, niin tämähän alkoi hullunkiilto silmissä kiskoa puomeihin yms. Niinpä Roosa sitten loppujen lopuksi oli kuin olikin tunnilla mukana Timin ja Bertan kanssa tasaväkisenä oppilaana ja osaa nyt kaikki esteet mallikkaasti, mitä siinä oli tällä tunnilla käytettävissä eli puomi, A, rengas, pituushyppy, keinu, kepit, pöytä ja pussi. (: Pujottelua pitää tietysti vielä treenata. ;) Itse asiassa Roosa menee renkaan paremmin kuin Timi! Eikä vauvaa tietenkään hoputettu tai maaniteltu, vaan ihan omaan tahtiin mentiin, tosin se oma tahti vaan oli vähän hurjakin välillä. x) Roosa nimittäin rakastaa puomia, A-estettä ja keinua yhtä paljon kuin Timi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!