tiistaina, syyskuuta 20, 2005

Pinja & näyttelyluettelo

Pinja sai eilen kaulaansa tötterön eläinlääkäriltä. :x Pinjaa on päässyt puremaan hirvikärpänen (ONKO NIITÄ MUKA TÄÄLLÄKIN PÄIN!?!?!?!??!) ja se kohta lonkassa oli kyllä aika surkean näköinen, niin se joutuu nyt pitää tötteröä 1-2 viikkoa kaulassa. Pinja-raukka on nyt ihan lyöty. Sille ei saa yhtään nauraa kuulemma, joten pitää vähän katsoa mihin sitä vie lenkille. ;) Onneksi Della on niin tosikko, että se ei takuulla naura Pinjalle, mutta aussit pitää pitää siitä erossa, kun ne oli jo roikkuneet sen tötterössä toinen toisella ja toinen toisella puolella. xD Olis toivon mukaan sama tötterö sitten ehjä vielä sitten toistakin kertaa varten, kun Pinja menee siihen sterilointiin. ;)

Kovasti luettelo jo valmistumaan päin. Jos joku vielä meinaa, niin tänään eli tiistaina pitäis viimeiset ilmot olla perillä mailitse tai puhelimitse, niin sais keskiviikkona jo kopiointiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!