perjantaina, syyskuuta 23, 2005

Kuulumisia

Päivitykset: sk, englannin crest, american crest

En ole hetkeen päässyt oikein kunnolla omin eläimin osallistumaan pet-luokkiin, vaikka oman "ammatti"etiikkani kannalta pidän sitä välttämättömänä, koska en aio olla mikään tehtailija. Niinpä olenkin nyt sitten kunnostautunut ja ilmoittanut heti vähän enemmän elluja: Netta, Rusetti, Hemuli, Taifuuni, Emppu, Lumililja, Jääkide, Ilexia, Liinu, Hippi ja Tahvo. xD Nuo pari marsumummoa sekä Hemuli eivät olekaan luultavasti aiemmin olleet kylvyssä, koska niitä ei ole ikinä tarvinnut pestä ja olivat vähän tuohtuneita. Päätin, että rupean nyt vuorollaan laittamaan jokaikisen elluni edes kerran pet-luokkaan. Niin tuleepahan pestyä kunnolla. xD Että älkää ihmetelkö, jos mulla on joskus mukana sellainen, joka ei oikein ole petissä pärjäävän näköinen, ei se välttämättä olekaan mukana pärjätäkseen! ;) Sannan luo palaa Haiku kahden tyttärensä kanssa. Otan luultavasti myyntiin Juolukan vapaana olevan tyttären.

Se siitä, että Pinjan tötterö olisi ehjä vielä seuraavaakin kertaa varten. xD Pinja otti ja rysäytti menemään syreeniaidan läpi ja tötterö halkesi. Harkittu juttu. Nyt siinä on nätit jesseteipit koristeena, mutta ei Pinja jostain kumman syystä tykkää siitä yhtään enempää. Vaikka aussitkaan ei enää kiusoittele sitä tötteröstä. ;)

Tänään on myös siivottu kaneja ja marsuja oikein urakalla. Että ei ole ollut aikaa surra ja murehtia, vaikka tämä onkin surun päivä. Rakas Kellyni menehtyi. Se olikin eilen vähän hiljainen ja pelkäsin, että se on saanut raskausmyrkytyksen. Kaikista pahinta on, että mitään ei ole tehtävissä, vaikka aikaa olisi vielä. Aamulla se oli nukkunut pois. :´( Joo, takaisin sinne siivoukseen, ettei todellisuus ehdi valjeta kaikessa surkeudessaan! Järjesteltiin kesän jäljiltä pikkulaumoja takaisin isoihin ja marsula-sivulle onkin siten tulossa taas päivityksiä. Me kun ollaan saatu uusi iso häkki, jossa asustaa uusi lauma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!