sunnuntaina, syyskuuta 11, 2005

Nordic Winner 2005

Päivitykset: tapahtumakalenteri, marsuvauvat, yhteystiedot, linkitys/bannerit
Lisätty: kopiointi, muut ellut ~> muistot (kesken)

Meidän SunFlower -tyttönen on saanut Nordicissa KuMan. Hieno alku pikkuiselle vaaville! (: Tai no, siihen se varmaan jääkin, koska ei noi satiinit aina niin tahdo kasvaa kovin isoiksi. x/ Ei sitten itse lähdetty sinne Nordicciin, vaan vietiin marsut Kirsille Nurmoon. Ei uskallettu lähteä huristelemaan niin pitkää matkaa, kun yöpaikasta ei saanut varmuutta SMY:ltä.

Nuudeli-hamsu kotiutui Nordicista takaisin, oli ollut Lotalla vähän naisissa. (: Ja sitten meille muutti Ruotsista uusi perheenjäsen; d.e.white-värinen marsuneiti.

Eilen oli agilityharkat Timillä ja Roosalla. Timi meni nyt ekaa kertaa pientä rataa vapaana ja meni hianosti. (: Uusina esteinä sellaiset aidat, okserit tai jotain....

Neljä hamsumummoa oli tilannut ryhmämatkan pilven reunalle. :´( Melody ja Leia 18k, Pihka 21kk ja Bethany kaikista vanhin, mutta mikäs sen syntymäaika olikaan... No, noin parivuotias kumminkin.

Ai niin! Tuo ranskis ei enää etsi kotia, joka on tuolla mun myytävät kanit -sivulla!!! Olen vain unohtanut poistaa sen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!