keskiviikkona, elokuuta 31, 2005

Uusi aussi!

Päivitykset: aussit ja muutenkin korjailtu koirasivujen toimivuuksia/toimimattomuuksia...
Lisätty: RoosaRoosa kotiutui eilen. (: Roosa on meidän uusi aussi, joka tuli meille sijoitukseen Somehow-kennelistä. Roosa on tosi ihana, vähän semmoinen reppana. ;) Neiti nukkui meikäläisen jalkopäässä tämän yön, mulla kun on vielä tämä päivä sairaslomaa. Entisten koirien mielestä Roosa oli tasan niin kauan kiva, kun ne luuli, että se häipyy sitten Annan ja Annen mukana. x) Sitten Pinjaan ja Timiin iski kauhea mustasukkaisuuden puuska. Della varmaan ajatteli tyypilliseen marttyyrityyliinsä, että mähän arvasin, et täs käy näin... ;)Pinja ja Della oli pihalla, koska Roosa pelkäsi niitä kamalasti. Timikin oli hetken pihalla, kun se meinasi niin kuollakseen kyllästyä, eikä Roosa malttanut nukkuakaan, vaikka oli pitkästä matkasta aivan poikki. Timi oli niiiiin kyllästynyt Roosan väsymättömään riehumiseen ja silmittömään palvontaan. Kun Timi menee sohvalle, Roosa tulee perässä. Kun Timi menee maata, Roosa on vieressä. Kun Timi nousee, Roosa nousee. Kun Timin ottaa syliin, niin Roosa hyppii jaloissa. Timi oli Annen viime näkemältä "hieman" lihonut ja sillä loppui kunto ennen aikojaan ja se rukoili jo, että lähetetään jo koko Toosa takaisin. ;)
Tänään sitten Della oli sisällä Roosan kanssa. Della on rutkasti Pinjaa rauhallisempi = laiskempi, joten Roosa ei pelännyt sitä niin kauheasti. Eikä loppujen lopuksi sitten ollenkaan. Ainakaan enempää, kuin mitä Della itse taas pelkäsi Roosan tippukiviluolaa. ;) Pinja on vielä aika mustis Roosalle, mutta pihalla ne tutustui toisiinsa nätisti, kun Pinja sai olla äiteen "sylissä". Pinjahan luulee itsekin olevansa aussi. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!