keskiviikkona, elokuuta 24, 2005

Hyviä ja huonoja uutisia

Päivitykset: linkit, hermeliinit
Lisätty: Ilexia (vähän kesken vielä)

Kaaauuuhia flunssa päällä! Ei ihmekään, kun yhden varsin perusteellisesti räkätautisen tytteliinin vieressä istuin koko Tampereen päivän. x) Siitä asti meiti on ollut niiiiiin kipiä notta! Että älkää ihmetelkö, jos jotkut päivitykset/mailiin vastaamiset on kestänyt. Muistuttakaa rohkeasti, ei näin voi kaikkea yksin muistaa, kun pää on täynnä räkää. ;)

Eilen olin sitten taudista huolimatta viemässä Timiä agility-treeneihin, kun ajattelin, että huomennahan mä jo kouluun... No, tulin sitten entistä kipiemmäksi. Mutta Timillä oli hauskaa. Se rakastui koko lajiin niin, että kun muut koirat oli lähteneet ja me vielä juteltiin ohjaajien kanssa, niin Timi paineli itsekseen puomia edes takaisin. Timi sai heti muut koiruudet kiinni, kun se ei ollut ekalla kerralla ollut paikalla, eikä sille montaa kertaa tarvinnut näyttää, miten este pitää mennä eikä yhtään pakottaa. :) Timi sai rutkasti itseluottamusta "minä olen sittenkin hyvä jossain!!" (: Agilityä me ruvetaan sitten harrastamaan. Timi ainakin sanoi, että tämä on rutkasti paljon hauskempaa kuin näyttelyt!


Mukana oli Katja kääpiösnautserivauva Nadan kanssa. Treenin jälkeen Timi sai porhaltaa pitkin pihaa Katjan käppänöiden kanssa. Timi ei oikein tajunnut olevansa kolmen hemaisevan nartun ympäröimänä, kun se on kai niin tottunut ajatukseen, että naiset on aina sitä rutkasti isompia. "Eihän noita pysty nylkyttää, kun niiden koivet on niin matalalla..." xD

Sopuli-hamsun vauvat alkaa jo pikkuhiljaa käväistä pesän ulkopuolella, mutta vielä Sopuli ei anna niiden hirveästi näyttäytyä. Ronjan masu kasvaa ja varmaan yöllä syntyy nakit. Pihlan dunasta oli päässyt kolme lapsosta karkuun. Yksi löytyi Haikun dunan päälle jääneestä tyhjästä terrasta (miten se oli sinne päässyt, koska Haikun duna oli tuolilla?!??!?!). Muuten en olis varmaan ihan heti edes huomannut, että vauvat on vapaalla. Mutta sieltä yksi creme vaan katsoa tapitti mustilla nappisilmillään. Dunan luukku oli huonosti kiinni. Laskutoimituksen jälkeen pesästä puuttui vielä yksi creme ja yksi luonnonvalkoinen. Senhän tietää jo kokemuksesta, mistä niitä kannattaa alkaa etsiä: vaikeimmasta mahdollisesta paikasta eli vihreän marsulaatikon ja seinän välistä. Tämä tarkoittaa sitä, että metallinen hamsuhylly, joka seisoo vihreässä laatikossa, pitää ruuvata irti kanien kerrostalosta, johon se nojaa. Hyllykkö kun on niin kevyt, että se on ruuvattu kiinni varmuuden välttämiseksi. Kun se on tyhjätty ja ruuvattu irti, nostettu pois marsulaatikosta, laatikko pitää vielä vetää kauemmas seinästä, että seinän ja laatikon väliin näkee, koska alimmainen hamsterihylly on niin matalalla. Sieltä löytyi se luonnonvalkoinen riiviö. Creme löytyi kolmanneksi ylimmältä hyllyltä hamsuhäkkien välistä.

Kun sen irtiruuvatun hamsuhyllyn alus oli tongittu, löytyi 2 d.e.white -tyttöstä. Crestillinen ja sileäkarvainen. Semmoiset Juolukka oli sinne pyöräyttänyt. En ollut uskonut Juolukan olevan edes tiineenä, koska maha ei ollut yhtään iso. Ihan niin kuin viimeksikin. Tosi nättejä! (: Juolukka tyttöineen laitettiin sitten muiden imettävien emojen, Rusinan ja Tanyan, porukkaan.

3 rakasta vaaria on siirtynyt pilven reunalle. :´( Kun oltiin kotimatkalla Tampereelta, äitee soitti langat punaisena, että Poju on kuollut. Eilen paremmille hamstrausmaille siirtyi Leon, jolle ikää oli kertynyt hamsterille ihan ruhtinaalliset 2½ vuotta. Forest on nukkunut tänään pois. Nyyh... Sitä on jotenkin tottunut siihen, että nämä kolme ovat aina siinä... :´(


Yvonne ja Elmeri ovat saaneet perheenlisäystä. Pesässä näyttäisi mönkivän yksi pieni pupulapsi. (: Onnea ylpeille vanhemmille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!