keskiviikkona, toukokuuta 06, 2015

Siru lainakoirana agilitykisoissa

Sunnuntaina 3.5. Hurttahallilla, minulla oli Sirun kanssa kaksi ykkösluokan agilitystarttia. :D Ensimmäinen rata oli reipas yliaika-nolla, toisella radalla saatiin jo hylsykin ja Siru väsähti loppua kohden hyppytekniikkansa vuoksi. Aika hyvää menoa kuitenkin, kun Siru ei ole kuulemma tehnyt rataa muuten, kuin kahden startin verran omistajansa Kirsin kanssa aiemmissa kisoissa, sekä näitä kisoja edeltävissä treeneissä, joihin otin Sirun mukaan.

F-ratapiirros ja video, tuomari: Anne Tammiksalu, Viro
 


Jännitin keppejä ihan hurjasti etukäteen, kun meidän ainokaisissa yhteisissä treeneissä edeltävänä tiistaina, ei oikein yhteistä pujottelusäveltä meinannut löytyä. Ihan turhaan jännitin. Siru oli tässä muutaman päivän aikana analysoinut pikkupäässään, mitä oikein yritän ohjauksellani sille sanoa, ja niin neiti (tai hyvällä syyllä saanen sanoa vanhapiika) pujotteli ihan nappiin ohjauksesta huolimatta! :D

F-ratapiirros ja video, tuomari: Anne Tammiksalu, Viro
 


Hallilta jatkettiin sakutyttöjen sosiaalistamiskierrosta SPL-Seinäjoen kentälle näyttelyharkkoihin. Meidän varsinaiset näyttelypuudelit kyllä tais erottua porukasta yhtä paljon kuin paikalle eksyneet satunnaiset ei-sakut! Saatiin vihdoin aikaan myös tyttöjen säkä mitattua ja Milla näytti olevan himpun n. 54,5 ja Kaisla n. 55,5. Ja niillä kun näyttää olevan enemmänkin kokoeroa! Eikä kokoero ole vain omistajien silmässä, vaan Millasta kaikki kysyy, onko se pentu, Kaislasta ei ikinä. Milla harjoitteli A-estettä agilitytyylillä, pujottelua sekä estehyppyä tokon uusilla säännöillä. Kaisla vaan kokeili hyppyä, koska motoriikka/koordinaatio ei oikein vielä meidän tapaturma-alttiilla teinillä riitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!