maanantaina, toukokuuta 18, 2015

C-aussit 4v

13.5. Anemoneniityn C-aussit Rambo, Ninja, Elmo ja Siru täyttivät 4 vuotta! Tämä on meidän ihanan Varpun ainoaksi jäänyt pentue. Alla olevissa kuvissa pennut ovat viikon vanhoja. Varpulle ja Oliverille syntyi myös blue&tan poika, joka nukkui pois jo ennen näitä kuvia. :'(


Tässä tuoreimpia kuvia:

 Ninja ja Rambo

Ja sitten Siru. Voi himskatti! :D Meidän kasvateista yksi parhaista, täytti 4 vuotta ja päätti sijoituskoirana olonsa vanhanapiikana. Mutta jospa jostain löytyisi vielä Sirulle sopiva, mieluiten harrastava sulho, joka onnistuisi lempeästi mutta päättäväisesti kääntämään Sirun pään. ;) Mutta ensin Sirulla on mieluisaa työnsarkaa: se on nyt oikeasti osallistumassa pelastuskoirakokeeseen! Kun nyt vain kokeeseen mahtuu. :)

Tästä pentueesta ainoastaan Rambo on lisääntynyt, sekin edellisessä kodissaan vahingossa: onnistui astumaan Dinan jälkikiimasta, heti Dinan ensimmäistä pentuetta seuraavasta juoksusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!