lauantaina, toukokuuta 02, 2015

A-aussit 6v

Onnea Dina, Taavi, Leevit, Siina, Viiru ja Nuppu!

Pentueen vauvagalleria, josta parhaita paloja: 

Roosa todellakin siunatussa tilassa.
Varpu isosiskona, vastustajanaan taitaa olla Ahomansikka.

Pennut pöperöllä.
Leevi, Dina ja Viiru

Taavi, Nuppu, Leevi ja Siina
Kaikki

Muistelmia:

 Kun Roosasta tuli vuonna 2009 meidän oma, päätimme kokeilla Timillä, voiko Roosa saada ollenkaan pentuja, koska se ei ollut tullut sijoitusaikanaan tiineeksi. Vapaalla rakkaudella selvisi, että Roosan tärppipäivät vaan ovat poikkeuksellisen myöhään juoksun alkamisesta. A-aussinpentuja tuli peräti 7, Timin ainokaisia. Juoksuvälikin vakiintui 10 kuukauteen. Roosan tiineyden aikoihin, pitkään jonottamamme pentu syntyi Black Back-kenneliin, ja Varpu muutti meille. Roosan suureksi närkästykseksi: hänelle on tulossa pentue ja tänne OSTETAAN pentu. Timi sen sijaan adoptoi Varpun riemuissaan, mikä närästi Roosaa lisää: hän hoitaa suurperhettä, kun isä se vaan leikkii päivät pitkät vieraan pennun kanssa! :D

Pentueesta sijoitimme Dinan, joka oli nuorena mielestämme kaunis, mutta kaikkien Roosan jälkeläisten tapaan kamppaillut ylipainon kanssa, eikä siksi Dina ole kovin montaa kertaa käynyt näyttelyissä. Dina teki meillä D-pentueen, josta Nalan sijoitimme ja josta Lilja markkinoi itsensä perheemme kuopukselle, Anniinalle, omaksi koiraksi, ja Katriinalle harrastuskaveriksi.
Dina pentuna:

Dina kesällä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!