perjantaina, toukokuuta 29, 2015

Blogeista

Blogilinkit tuohon vasemmalle on nyt siivottu. Poistelin paljon lopetettuja blogeja. Jaoin blogit kahteen valikkoon: (lähes) yksinomaan koira-aiheisiin blogeihiin sekä muihin. Jälkimmäinen käsittää niin kani-, jyrsijä- kuin muutkin eläinaiheet ja pari ei-eläinaiheistakin.

Yksi harmillinen asia blogeissa on: kirjoittaja on yleensä todella vaikea tunnistaa. Tarvitaan melkein salapoliisi, kun kissat ja koirat ei riitä. Muuten sillä ei ole väliä, mutta joskus ihmetellessäni, että miksi minä seuraankaan tätä blogia, omistajan henkilöllisyys saattaa olla syy. Jos hän onkin joku tuttu, joka on kertonut omaavansa tällaisen blogin, ja olen merkannut sen seurattavaksi. Myöhemmin en kuitenkaan enää muista asiaa, kun missään ei ole oikeaa nimeä eikä kuvaa. No, ilmeisesti blogi ei sitten ole minua kiinnostava, joten antaa mennä..? Eläinten kohdalla omistajan henkilöllisyys on joskus tarpeellisempi tieto. Tietää, että tämä on se ja se tyyppi, jota näen aina näyttelyissä/kisoissa, tai tuo on hamsterini kasvattaja. Yleensä tunnistamista helpottaa, jos blogissa on selkeästi tehty eläimille omat sivut, koska pelkkien postausten joukosta niitä olisi aika vaikea tunnistaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!